A găsit soluția pentru gropile din asfalt: la ce au ajutat desenele obscene

Într-o localitate din Marea Britanie, s-a creat un precedent interesant pentru remedierea rapidă a gropilor din astfalt. În mod rușinos, a implicat niște desene obscene.

În cazul în care locuiești într-un oraș mai mare și ți se întâmplă să vezi diverse înscrieri pe pereți sau graffiti, referințele obscene sunt inevitabile. Este doar o chestiune de timp până când vei vedea un organ genital sau o înjurătură realizată pe un perete de mari dimensiuni. Nu te-ai aștepta însă ca aceleași manifestări obscene să se reflecte într-o formă eficientă de protest pentru binele comunității.

Asta s-a întâmplat însă în localitatea Teesside din Regatul Unit, iar fenomenul a fost detaliat pe pagina de Facebook a comunității – Teesside Connected. La fel ca foarte multe localități din România, orășelul era gazda unui număr foarte mare de gropi în asfalt. Pentru că devenise destul de dificil să le ocolești în trafic, un cetățean binevoitor s-a gândit să le evidențieze prin intermediul unor marcaje.

Peste noapte, foarte multe gropi din Teesside au ajuns să fie înconjurate de penisuri desenate cu vopsea de bună calitate, ca nu cumva să dispară de la ploaie. Nu a trecut mult timp, până când gropile au fost acoperite de către autoritățile locale, iar oamenii din zonă sunt convinși că trebuie să-i mulțumească desenatorului pentru gradul sporit de eficiență.

Nu de alta, dar după cum se poate vedea în postarea de pe Facebook de mai jos, unele gropi au fost neglijate de mai bine de un an. La câteva zile după ce au apărut desenele, au fost acoperite brusc. Dacă te uiți peste comentariile la postarea de mai jos, este evident că foarte mulți oameni din diverse colțuri ale lumii se gândesc să împrumute rețeta folosită în Teesside, în speranța că va funcționa și în orașul lor. Este însă greu de apreciat dacă autoritățile din România ar fi receptive la un astfel de protest.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI