A furat produse de 15.000 de lei din Kaufland?! A ajuns la tribunal: copilul său i-a schimbat viața

A furat produse de 15.000 de lei din Kaufland?! A ajuns la tribunal: copilul său i-a schimbat viața
Cum te poate schimba un cazier judiciar

Nu de puține ori am asistat, fără să vrem, la furturi din magazine. De cele mai multe ori hoții sunt prinși, iar marfa recuperată. Dar, mai sunt cazuri în care un om nevinovat ajunge să fie acuzat de ceva ce nu a făcut. Dar, din cauza antecedentelor penale, ajunga în această postură. Este și cazul unui cetățean german, angajat la Kaufland.

Cum te poate schimba un cazier judiciar

Sunt multe cazuri în care foști oameni certați cu legea, odată eliberați, să mai primească o șansă de la societate. Unii, cu puțin noroc și bunăvoință, ajung să se reintegreze în societate. Reușesc să-și facă familii, să aibă copii, și să ducă o viață normală. Alții, din păcate, recidivează în încălcarea legii, și revin în spatele gratiilor.

Dar ce te faci, chiar dacă te-ai reintegrat în societate, dar ai cazier, și ajungi să fi acuzat de ceva ce nu ai făcut. În același timp să demonstrezi că nu ești de vină, dar să planeze suspiciunea asupra ta. Un astfel de caz s-a întâmplat în Germania, cu un angajat Kaufland.

Un angajat Kaufland acuzat de furt, deși nevinovat

Magazinele Kaufland din Germania, față de cele din România, au în rafturi la vânzare și telefoane mobile. Nu vă gândiți că sunt ieftine, nici pe departe. Aflate la vedere, pot deveni tentații, mai ales pentru hoții disperați de a face repede rost de bani. Un caz de spargere și furt s-a întâmplat într-unul din magazinele Kaufland din Germania.

În orașul Bergkamener, din nordul Germaniei, un angajat al magazinelor Kaufland a fost acuzat că a furat telefoane mobile. Poliția i-a descoperit amprentele la fața locului. După ce a fost identificat, angajatul Kaufland a declarat că este nevinovat și a oferit un motiv plauzibil pentru aceasta.

Amprentele angajatului au fost descoperite la locul crimei, peste tot. Dus în instanță, tânărul de 23 de ani a oferit o explicație pentru urmele sale, urmând ca poliția să investigheze mai departe. Angajatul Kaufland a relatat că amprentele sale se aflau la locul faptei pentru că era angajat acolo.

În același timp a mai susținut că, deși avea cazier, nu a mai făcut nicio faptă reprobabilă. Poliția l-ar fi acuzat că în noaptea de 6 octombrie, anul trecut, ar fi spart geamul magazinului, de unde ar fi furat telefoane mobile în valoare de 3.000 de euro.

Numai că, spre suprinderea polițiștilor, tânărul angajat Kaufland avea alibi și avea și cum să dovedească. Tânărul a declarat că în noaptea cu pricina se afla acasă, singur, cu bebelușul său, de care avea grijă. Conform acestuia lucrurile pot fi dovedite prin imaginile de pe camerele de luat vederi din casă.

Acum procurorii și poliția vor trebui să investigheze afirmațiile, dar și să caute noi dovezi despre adevăratul vinovat, conform publicației germane „Hellwegeranzeige”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI