A fost marea iubire a lui Mihai Bendeac, dar l-a părăsit. Cum arată femeia care putea să-i fie soție juratului de la Antena 1. Nu, nu este Roxana Vancea

A fost marea iubire a lui Mihai Bendeac, dar l-a părăsit. Cum arată femeia care putea să-i fie soție juratului de la Antena 1. Nu, nu este Roxana Vancea
Marea fostă iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mamă

Mihai Bendeac este și va rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci. De-a lungul vremii, actorul a avut ocazia să iubească femei superbe. Printre ele se numără și fosta sa mare iubire, care a născut de curând. Cine este aceasta?

Marea iubire a lui Mihai Bendeac a devenit mamă

Mihai Bendeac este unul dintre veșnicii burlaci din showbiz-ul autohton. Actorul și-a jurat că nu se va căsători niciodată, pentru că nu crede în acest gen de legământ. Mai mult decât atât, și-a tatuat pe degetul destinat verighetei cuvântul . Una dintre femeile care ar fi putut să-l convingă de faptul că mariajul nu este atât de rău pe cât crede acesta este Andreea Vasile.

Deși cu multe roluri importante la activ, a devenit extrem de cunoscută odată cu apariția în iubitul seria „Umbre”. Actrița a ales să-și țină departe de ochii curioșilor viața personală, așa că a rămas însărcinată, a născut în mare secret și fanii săi abia aum află asta. La finele lunii octombrie a fost văzută pentru prima dată în compania bebelușului său.

Andreea Vasile, marea iubire a lui Mihai Bendeac, a devenit mamă
Andreea Vasile, marea iubire a lui Mihai Bendeac, a devenit mamă

„Trebuie să-mi dai un contract semnat”

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta? Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment și ați divorța la un moment dat, după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi defapt un papițoi care s-a îmbrăca elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne. Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu? Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai  căsătoriț dăgeaba!”
Mihai Bendeac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI