Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1

Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 a făcut publică o imagine din anii tinereții, pe când avea doar 19 ani. Odată ce fotografia a apărut pe conturile lui Mihai Bendeac de pe rețelele sociale, a stârnit rapid foarte multe reacții din partea fanilor săi. Mulți au remarcat un detaliu la juratul de la iUmor, când au aruncat o privire mult mai atentă peste acea imagine.

Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani

Cum arăta Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1
Colegul de emisiune al Deliei a postat o fotografie de la vârsta de 19 ani (în dreapta), pe Instagram

„19 ani. Cămașă peste pulover?!”, a scris juratul de la iUmor, în dreptul pozei inedite din anii adolescenței.

Internauții au putut remarca, odată cu acest portret, și faptul că actorul de comedie avea pe acea vreme și o podoabă capilară cât se poate de bogata. Față de look-ul pentru care optează în prezent, Mihai Bendeac arăta cu mult diverit, când avea doar 19 ani. În prezent, vedeta de la Antena 1 are vârsta de 36 de ani, sărbătorindu-și aniversarea în februarie.

„Potențialul în fashion se întrezărea de atunci!”, i-a scris Codin Maticiuc, drept răspuns pentru imaginea neașteptată a lui Mihai Bendeac.

Mai mult, în anii tinereții, acesta alegea o coafură care să îi pună în valoare părul des. Actorul a dezvăluit și-n trecut că podoaba sa capilară le facea uneori invidioase pe colegele sale. Mihai se tunde zero de o perioadă destul de îndelungată, dar în anii adolescenței când își purta părul mai lung se pare că avea și un foarte mare succes la fete. Asta deși declara că era un tânăr foarte timid, iar de această problemă a reușit să scape foarte greu și se pare că totul l-a și ajutat în cariera de actorie.

La fel precum colegul său de emisiune, Cheloo, și Mihai Bendeac alege să se tundă zero, iar această frizură le completează în mod cert și look-ul general de „bad boys”, din prezent. Acest lucru a fost remarcat și de către fanii actorului, de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI