A fost bătută și violată de un recidivist pe care l-a împușcat, pentru a scăpa. E ireal ce pedeapsă mare a primit victima

A fost bătută și violată de un recidivist pe care l-a împușcat, pentru a scăpa. E ireal ce pedeapsă mare a primit victima
A fost bătută și violată de un recidivist pe care l-a împușcat, pentru a scăpa. E ireal ce pedeapsă mare a primit victima

Incident din SUA. O femeie a fost condamnată pentru că și-a împușcat mortal violatorul care a bătut-o și amenințat-o. Cazul ei trage un semnal de alarmă asupra modului eronat în care sunt gestionate cazurile de agresiune, abuz de droguri și omor.

SUA: o femeie a fost bătută și violată de un recidivist pe care l-a împușcat mortal. Sentința din partea judecătorilor este ireală

O femeie în vârstă de 32 de ani din Alabama, SUA, a fost bătută crunt și violată de un individ care avea la activ peste 80 de arestări pentru consum de droguri, lovituri și alte violențe. După incident, victima a fost la spital și a obținut un certificat medico-legal prin care confirma violul și dovedea agresiunile pe care le-a suportat. Fratele ei a aflat câteva zile mai târziu drama prin care trecuse sora sa și a vrut să poarte o discuție cu agresorul, care locuia în cartierul vecin.

Între cei doi s-a iscat un scandal și agresorul a început să îl atace și să îl strângă de gât pe fratele victimei, amenințând că îi va omorî pe amândoi. Individul nu mai putea fi oprit, astfel că femeia l-a împușcat, apoi a sunat la poliție spunând că: „A încercat să mă omoare. Să vină o ambulanță, vă rog, pentru că nu vreau să moară”.

Femeia a fost acuzată de crimă, în luna martie a anului 2018. A încercat timp de doi ani să obțină achitarea pentru dreptul de legitimă apărare, însă tentativele sale au eșuat, chiar dacă avea toate documentele care atestau violul și agresiunile la care indvidul o supusese.

Doi ani mai târziu, aceasta a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor. Din pedeapsă i se va scădea perioada în care a stat în arest până la obținerea sentinței definitive. Conform avocatului ei, judecătorii au decis ca tânăra să mai petreacă alte 7 luni în detenție. Urmează ca următoarele 18 luni să le petreacă în închisoarea din Jackson County și alte 18 luni să fie arestată la domiciliu având posibilitatea să fie eliberată condiționat.

Vlogger român, plata cu libertatea pentru ideile periculoase lansate în spațiul public

Alexandru Bălan, zic și Colo, și-a petrecut o noapte după gratii, în iunie 2020, și a rămas timp de două luni sub control judiciar, pentru că a instigat la violarea copilelor care se îmbracă provocator.

  • Limbajul obscen și instigarea la violență și chiar viol al minorelor au scandalizat deopotrivă părinți, persoane publice, colegi de breaslă, dar și polițiști.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI