19 iul. 2021 | 15:11

A fost arestat bărbatul numit „monstrul” din Cojasca. Este acuzat că şi-a ucis nepoata în vârstă de 6 ani

News
A fost arestat bărbatul numit
A fost arestat bărbatul numit monstrul din Cojasca, acuzat că și-a ucis nepoata de 6 ani

Instanța a luat o decizie în ceea ce-l privește pe bărbatul de 25 de ani, acuzat că și-a ucis nepoata în vârstă de 6 ani, într-o pădure. Tribunalul Dâmbovița a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Monstrul din Cojasca, arestat preventiv

Bărbatul și-a înjunghiat mortal nepoata de doar șase ani în gât, în cursul zilei de sâmbătă. Ar fi recurs la acest gest din răzbunare după o ceartă cu fratele său, acesta fiind plecat în Germania la muncă. Totul s-a petrecut după o discuție telefonică între cei doi frați. Agresorul și-ar fi dus nepoata la marginea pădurii din Cojasca, acolo unde a înjunghiat-o în gât.

După comiterea crimei a sunat la poliție și s-a autodenunțat. Fetița se afla în grija bunicii și a unchiului ei, criminalul. Sătenii spun că bărbatul suferea de o depresie. Alții spun că avea probleme psihice și că amenința pe oricine îi ieșea în cale.

„Este o familie problemă, cu toată lumea s-a certat, cu toată lumea s-au bătut. Am avut şi sesizări la poliţie. A vrut să intre peste nora mea. Cu băiatul s-a certat şi a dat şi în băiat. Au probleme psihice toţi. Cu toată lumea s-a certat”, ne-a povestit o vecină a familiei fetiţei.

Rudele criminalul au declarat că este vorba de o răzbunare. Acestea sunt șocate că s-a ajuns până aici și că nu îl credeau în stare de așa ceva. Oamenii legii l-au găsit pe criminal lângă cadavrul fetiței.

„E obsedat de ceva, nu înţeleg, nu ştiu ce avea el în cap. Nu ştiu ce să fi avut cu nepoata. Am înţeles că s-a certat cu fratele lui. Cred că e răzbunzare. E incapabil să gândească. E o faptă abominabilă, nu îmi vine să cred”, spune unchiul agresorului.

Bărbat arestat după ce și-a înjunghiat iubita în urma unei dispute verbale

Un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Pe 18 iulie, în jurul orei patru dimineața, poliția a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost agresată fizic în locuința sa de către un bărbat. Acesta a plecat la scurt timp de la locație.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii, bărbatul fiind depistat și reținut în apropierea locuinței în care s-a produs agresiunea. În același timp, tânăra agresată a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul i-ar fi aplicat tinerei mai multe lovituri la nivelul corpului cu un obiect tăietor-înțepător. În continuare, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro