19 feb. 2023 | 17:24

A făcut 100 de genuflexiuni pe zi, timp de o lună, și nu i-a venit să creadă cum arăta apoi în oglindă

Diverse
A făcut 100 de genuflexiuni pe zi, timp de o lună, și nu i-a venit să creadă cum arăta apoi în oglindă
A făcut 100 de genuflexiuni pe zi, timp de o lună,

A acceptat o provocare ce face furori în rândul celor care merg la sală sau care vor doar să își remodeleze trupul înainte de sezonul vacanțelor, iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte. O tânără a făcut o sută de genuflexiuni pe zi, timp de o lună. La finalul celor 30 de zile, nu i-a venit să creadă cum arăta.

Ce a observat o tânără, după ce a făcut o sută de genuflexiuni pe zi, timp de o lună

Nu i-a fost ușor, recunoaște că a fost de mai multe ori la un pas să abandoneze, însă, la final, rezultatul a meritat din plin efortul. Cele două fotografii „Înainte și după” publicate de ea pe o platformă de social media au făcut furori în rândul internauților.

În doar 30 de zile, Nan Yin a reușit o transformarea neașteptată. Tânăra a acceptat o provocare deloc simplă: să facă o sută de genuflexiuni pe zi, timp de o lună.

„A fost destul de greu, am vrut de mai multe ori să renunț. Am văzut oameni făcând această provocare pe YouTube și am zis să încerc și eu.

Primele zile au fost cele mai dificile, febra musculară mi-a dat mari bătăi de cap. După această etapă, a devenit din ce în ce mai simplu să merg mai departe și am început chiar să simt că am mai multă forță în picioare”, a povestit ea, potrivit Newsweek.

„Nu mă așteptam ca rezultatul să fie atât de evident”

Nan Yin a făcut și câteva schimbări în dietă consumând mai multe proteine. La finalul celor 30 de zile, rezultatele erau evidente. Tânăra a publicat pe o platformă de social media un videoclip în care a pus cap la cap câteva secunde din toate cele 30 de antrenamente, cu descrierea: „Iată ce s-a întâmplat”.

O lună mai târziu, a reușit să își definească mușchii din jumătatea inferioară a corpului și să își remodeleze posteriorul, pe care și-l dorea mai bine dezvoltat.

„Nu mă așteptam ca rezultatul să fie atât de evident, deoarece provocarea a durat doar 30 de zile. Nu m-am gândit niciodată că va exista o schimbare atât de mare într-o singură lună de zile”, a adăugat Yin.

Yin a precizat că a reușit să adauge un centimetru și jumătate în circumferința coapselor.

Citește și: Transformarea incredibilă a unui culturist celebru. Cum arată după ce a renunţat la antrenamente, schimbarea e vizibilă

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro