13 feb. 2023 | 21:42

A curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Incredibil ce a observat după

Diverse
A curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Incredibil ce a observat după
O gospodină a curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Ce a descoperit ulterior. O să procedezi și tu așa.

O gospodină a curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Produsele sunt adesea recomandate să fie utilizate pentru sarcinile de curățenie, sub formă de amestec. Ce a observat ulterior, de fapt. Cum se folosesc ingredientele din bucătărie și când își fac efectul cel mai bine. Vei vrea și tu să încerci secretele sale!

A curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile

Probabil și tu ești în căutarea unor „trucuri” cu ajutorul cărora să faci curățenie în casă mai rapid. Poți economisi mult timp, dacă știi cum să procedezi când vine vorba despre sarcinile de zi cu zi din locuință. Sigur ai auzit despre combinația de bicarbonat de sodiu și oțet. Este foarte populară în rândul gospodinelor.

Bicarbonatul de sodiu și oțetul sunt deseori folosite pentru a face curățenie în diverse încăperi. Amestecate, oțetul descompune bicarbonatul de sodiu, eliberându-se dioxid de carbon. În urma reacției cu pricina, grăsimea și murdăria sunt rapid îndepărtate de pe suprafețele afectate. O gospodină a pus în aplicare această metodă timp de șapte zile.

A făcut curățenie timp de o săptămână în casa ei cu bicarbonat de sodiu și oțet. Ulterior, a împărtășit tot ce a remarcat diferit în locuință pe internet. Iată cum a folosit cele două ingrediente din bucătărie și când și-au făcut efectul. Vei dori să încerci și tu aceste modalități de dezinfectare a obiectelor din casa ta.

Ce a observat după o săptămână. Vei încerca și tu trucurile

  • Aragazul a arătat impecabil.

Știai că bicarbonatul de sodiu și oțetul pot fi folosite pentru a curăța aragazul din bucătărie? Gospodina a sesizat că inclusiv urmele profunde de arsură de la laptele care a dat în foc s-au îndepărtat rapid cu ajutorul acestui amestec. Pentru început, a presărat o cantitate moderată de bicarbonat de sodiu pe aragaz, apoi a stropit deasupra picături de oțet.

Amestecul trebuie lăsat să acționeze timp de 15 minute. Apoi, tot ce trebuie să faci este să freci cu un material delicat suprafața afectată a aragazului, în așa fel încât să nu prezinte zgârieturi ulterior. Clătește aparatul electrocasnic cu apă curată. Va arăta pur și simplu impecabil, potrivit spuselor gospodinei.

  • Chiuveta din baie s-a desfundat în timp record.

Poți folosi amestecul de bicarbonat de sodiu și oțet și pentru a desfunda chiuveta din baie, a spus gospodina. Tot ce trebuie să faci este să torni o ceașcă de bicarbonat de sodiu în scurgerea chiuvetei, urmată de o ceașcă de oțet. Așteaptă până la producerea unei efervescențe, apoi acoperă scurgerea cu un dop pentru a menține reacția înăuntru. Lasă amestecul să acționeze un sfert de oră, după care toarnă în țeavă un litru de apă fierbinte.

  • Mașina de spălat rufe nu a mai mirosit urât.

Dacă și mașina ta de spălat rufe miroase urât, trebuie să aplici trucul cu bicarbonat de sodiu și oțet. Vei scăpa de orice miros de umezeală sau mucegai. Articolele pe care le vei pune la spălat nu vor mai prezenta mirosuri neplăcute. Toarnă o ceașcă de bicarbonat de sodiu în tamburul mașinii și pune patru căni de oțet alb în zona dedicată detergentului. Setează un program de spălare normal, la ciclu fierbinte. La final, mașina de spălat rufe va mirosi a curățenie.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Telefoanele mobile nu trebuie folosite niciodată în anumite locuri, este periculos
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să faci ouă poșate în doar 60 de secunde? Nu ai nevoie nici de tigaie și nici de oțet 
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Obligatoriu pentru românii care au casă prin credit ipotecar. Riscă să primească amendă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro