A crescut numărul deceselor cauzate de coronavirus. Ce țări sunt acum afectate

Autor: Redacția - 18:01, 27 ian. 2020
A crescut numărul deceselor cauzate de coronavirus. Ce țări sunt acum afectate

A crescut numărul deceselor cauzate de coronavirus. Decesele cauzate de coronavirus a crescut simțitor la 81 în China ,iar numărul total de îmblonăviri confirmate a ajuns la 3000, aproximativ jumătate din Hubei a anunțat cosmisia națională de sănătate din China într-un comunicat.

A crescut numărul deceselor cauzate de coronavirus. Ce țări sunt acum afectate

Premierul chinez Li Keqiang a efectuat o vizită  la Wuhan pentru a inspecta eforturile de a controla epidemia și a stat de vorbă cu pacienții și personalul medical, a transmis Guvernul chinez într-un comunicat. În Australia a mai fost confirmat un deces luni al cincelea ca număr este vorba de o femeie de 21 de ani care a călătorit de la Wuhan la Sidney înaintea interdicțiilor de călătorie impuse de către China.Femeia a călătorit cu un zbor direct și dezvoltat simptomele în termen de 24 de ore, prezentându-se imediat la o unitate de urgență. Al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat în Statele Unite acesta fiind al treilea confirmat în SUA  au informat cei din domeniul sănătății.Unul dintre cele mai recente cazuri a fost anunțat din Arizona iar celelalte două cazuri au fost anunțate în California.

Cetățenii francezi vor fi evacuați din Wuhan cu un avion

Cetățenii francezi vor fi evacuați din regiunea Wuhan, China cu un avion a declarat ministrul francez al sănătății Agnes Buyzn.
„Cetățenii  vor fi trimiși direct cu avionul în Franța, cu acordul autorităților chineze. Acest lucru va avea loc la mijlocul săptămânii”, a declarat Buzyn.
Potrivit Digi 24 Persoanele care se întorc vor petrece 14 zile în carantină într-o clinică specială pentru a preveni răspândirea virusului în Franța.
Se presupune că noul virus ar fi apărut anul trecut într-o piață din centrul orasului Wuhan în care se vindeau fructe de mare unde se  vindea ilegal pește și apoi s-a extins în alte orașe din China, inclusiv Beijing și Shanghai, precum și în Statele Unite, Thailanda, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franța și Canada.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI