A consumat două lingurițe de oțet de mere în fiecare zi, timp de 30 de zile. Uimitor ce a urmat după

A consumat două lingurițe de oțet de mere în fiecare zi, timp de 30 de zile. Uimitor ce a urmat după
A băut oțet de mereu zilnic. Ce s-a întâmplat mai apoi?

Ce se întâmplă dacă bei două lingurițe cu oțet de mere zilnci? Un om a făcut acest experiment, iar rezultatul l-a șocat. Ce a observat după 30 de zile de la momentul în care a început să consume?

A consumat două lungurițe de oțet de mereu zilnic. Efectele obiceiului la o lună

Oțetul e un aliment care stă la baza multor preparate de început, dar mai ales a celor servite lângă un fel de mâncare principal – salatele. Oțetul de mere e un mare ajutor în lupta cu diabetul de tip 2, deși puțini știu asta. De asemenea, te ajută la albirea dinților.

Cea mai recentă și surprinzătoare descoperire în privința lui este faptul că ajută și la scăderea în greutate. De subliniat ar fi faptul că nu se vor întâmpla minuni peste noapte, dar ceea ce vei vedea va fi cu siguranță un rezultat diferit și care să te facă fericit.

Carol Johnston, profesor la Şcoala de Nutriţie şi Sănătate din cadrul Universităţii din Arizona, e cel care a studiat în amănunt oțetul și beneficiile sale, descoperind că deși nu e asociat cu o scădere dramatică în greutate, îi ajută pe cei care doresc să dea jos un surplus mic într-un mod cât mai natural.

Trebuie doar să consumi 2 lingurițe de oțet diluat cu apă de două ori pe zi. Mai mult decât atât, Johnston pune accentul pe faptul că oțetul de mere poate aduce schimbări în metabolism. Experții recomandă să bei puțin oțet de mere chiar înainte de masă.

Ce beneficii are asupra organismului?

• Previne infecția sinusurilor și faringita streptococică;
• Reduce colesterolul;
• Vindecă afecțiuni ale pielii, precum acneea;
• Previne intoxicația alimentară;
• Luptă împotriva declanșării alergiilor;
• Previne oboseala musculară după exerciții fizice;
• Stimulează sistemul imunitar;
• Accelerează metabolismul, promovând pierderea în greutate;
• Îmbunătățește digestia și previne constipația;
• Ameliorează simptomele de artrită și gută;
• Previne litiaza renală și infecțiile de tract urinar.

Remediu excelent împotriva respirației urât mirositoare

„Tot oțetul de mere este un remediu excelent și împotriva respirației urât mirositoare sau te ajută să elimini mirosul neplăcut al corpului, deoarece reduce pH-ul pielii, iar bacteriile nu supraviețuiesc pe suprafețe cu pH scăzut. Există multe remedii homemade pentru oțetul de mere și, poate cel mai cunoscut dintre ele este legat de mătreață. Tot ce trebuie să faci este să clătești părul cu oțet de mere și apă și vei avea un păr strălucitor și sănătos. Oțetul de mere nu cauzează efecte secundare dacă este utilizat cu moderație și cu precauție”, arată greatdoc.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI