19 oct. 2021 | 12:42

A băgat hainele ude în congelator pentru o oră, iar rezultatul a şocat-o total. Trucul genial pe care trebuie să îl ştie toate gospodinele

Diverse
A băgat hainele ude în congelator pentru o oră, iar rezultatul a şocat-o total. Trucul genial pe care trebuie să îl ştie toate gospodinele
Trucul este super rapid si simplu

Ți-ai spălat hainele și apoi le-a prins ploaia? De multe ori se întâmplă ca vremea să fie capricioasă și să așteptăm zile la rând ca hainele să se usuce, din cauza asta. Iată câteva recomandări pentru uscarea hainelor în zilele ploioase.

Una dintre cele mai bune modalități de a usca hainele când zilele sunt ploioase este să folosești un uscător de haine, totuși, dar există și alte alternative mai simple.

Cum să usuci hainele rapid

În aer liber

Uscarea hainelor în aer liber este o strategie pe care oamenii o folosesc adesea. Lucrurile s-au schimbat, dar este totuși un sfat foarte util pentru a cheltui puțin și pentru ca hainele să reziste mai mult timp.

Când mergi să-ți agăți hainele în aer liber, amintește-ți să lași spațiu între fiecare haină. Sau le poți agăța în baie, în cazul în care nu beneficiezi de spațiu în aer liber.

Caută un spațiu în casa ta unde sursa de căldură este mare. Nu uita să întorci hainele pe dos înainte de a le agăța în aer liber, deoarece le-ar putea modifica culoarea. Deschide ferestrele, astfel încât aerul să usuce hainele.

Uscător de păr

Uscătorul de păr poate fi o soluție de avarie, căldura sa puternică ajutând la uscarea hainelor în câteva minute.

Așează îmbrăcămintea la câțiva centimetri distanță pentru a preveni arderea și mișcă feonul în direcții diferite. Setează uscătorul la putere maximă pentru a dura mai puțin timp.

Congelator

După ce speli hainele așa cum faci în mod normal, pornește butonul de centrifugare de pe mașina de spălat.

Odată ce acest proces este terminat, scoate-ți hainele și ia pentru alimente curată. Pune hainele în pungă și lasă-le la congelator o oră și jumătate, aerul rece de la congelator va face ca haina să iasă uscată.

Prosop

Acest truc este simplu și eficient, deoarece constă în întinderea unui prosop mare și curat pe o masă și plasarea piesei de îmbrăcăminte pe care vrei să o usuci deasupra.

Prosoapul absoarbe excesul de apă din haine și le poate usca

Când pui îmbrăcămintea deasupra prosopului, ar trebui să o înfășori foarte bine și să lași hainele înăuntru. În cazul în care prosopul pare umed, îl poți schimba pentru a continua cu uscarea.

Profită de căldura din casă

Când se apropie lunile de iarnă și pornești căldura, cel mai bun lucru este că îți poți usca hainele în casă destul de rapid.

Tot ce trebuie să faci este să așezi îmbrăcămintea lângă calorifer peste noapte și a doua zi vor fi aproape uscate. Nu pune hainele deasupra caloriferului, deoarece s-ar putea supraîncălzi și arde.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro