A ars frunze de dafin uscat în toată casa. Ce s-a întâmplat în doar 15 minute e wow!

A ars frunze de dafin uscat în toată casa. Ce s-a întâmplat în doar 15 minute e wow!
A ars frunze de dafin uscat în toată casa. Ce s-a întâmplat în doar 15 minute e wow!

Poate nu știai, dar dacă arzi niște frunze de dafin este un lucru foarte benefic pentru organism. Iată ce se întâmplă dacă arzi foi de dafin uscat în cameră. Efectul este cu adevărat surprinzător.

A ars frunze de dafin uscat în toată casa

De menționat este că Dafinul, denumit și Laurus Nobilis are în frunze mai multe ingrediente și uleiuri esențiale. El este util, printre altele, în ameliorarea stresului, a durerilor de cap și a migrenelor cauzate de anxietate. Astfel, o modalitate de a folosi frunzele uscate de dafin este să le arzi. De asemenea, pentru a te bucura de proprietățile lor, trebuie să arzi câteva frunze într-o scrumieră curată, să lași să ardă și să ieși din cameră, după care să revii după aproximativ 5-10 minute.

Prin ardere, frunzele de dafin elimină substanțele care ajută la relaxare. Fumul trebuie să fie distribuit în jurul camerei, iar pe lângă faptul că încăperea o să fie pafumată, va dispărea și stresul.

Prin urmare, arderea unei frunze de dafin poate să curețe energia unui spațiu, să alunge negativitatea și să transmită mesajele pe care le ai divinității. Mai mult, se spune că el poate să rupă chiar blesteme.

Scurtă poveste despre dafin

Cunoscut și sub numele de Laur, dafinul este un arbre cu frunze aromatice. În Grecia Antică, această plantă era considertă sacră de Apollo, ce adesea era reprezentat purtând o coroană de dafini. Aceste ghirlande de dafin erau oferite celor care învingeau la jocurile din Pythian, care erau considerate sacre de Apollo.

Ovidiu descrie în Metamorfoze dorința pe care o avea Apollo pentru nimfa Daphne (Dafin). Ea l-a refuzat în numeroase rânduri, fiind o nimfă virgină care prefera compania creaturilor pădurii și a lui Artemis. Dar Apollo nu renunță la idee și decide să o urmărească. Ea alerga prin pădure, cu el în urmă, ce aproape că îi atingea călcâiele. Când a prins-o, aceasta strigă după ajutor. Tatăl ei, care era un zeu al râurilor, a transformat-o într-un dafin, astfel îndeplinindu-i dorința de a trăi în pădure alături de animale sălbatice, nemaiaparținând niciunui bărbat. Probabil că aceasta a fost prima dată când dafinul a alungat negativitatea.

Apolo și-a regretat apoi acțiunile, purtând apoi o coroană de dafin ca să-și alunge propria prostie și a încuraja onoarea și valorile.

Ca să-ți aranjezi un altar, trebuie să așezi frunzele de dafin și un pix pe partea stângă a unei lumânări, iar un bol ignifug pe partea dreaptă. Pe fiecare frunză trebuie să scrii lucrurile de care dorești să te eliberezi, lăsând puțin spațiu în capăt pentru a le putea ține în mână.

De exemplu poți scrie ”frici”, ”vechi tipare de gândire”, ”gânduri negative” sau ”prieteni toxici.”

Apoi, trebie să aprinzi frunzele de dafin cu ajutorul lumânării. Pe măsură ce flăcările ard, rostește ceea ce vrei să eliberezi. Apoi, lasă frunza care arde în bolul ignifug. Pe măsură ce observi cuvintele scrise că se mistuie în flăcări, încearcă să eliberezi fiecare dintre ele. Privește apoi scrumul din bol și aruncă cenușa în afara casei, știind că ai eliberat acea energie din viața ta pentru totdeauna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI