A apărut un nou post TV în România. Ce vom vedea, începând de azi

A apărut un nou post TV în România. Ce vom vedea, începând de azi
Post TV nou în România

S-a lansat un nou post TV pentru adolescenți, care înlocuiește Paramount. TeenNick se numește și face parte din portofoliul ViacomCBS. Are în grilă seriale de acțiune, comedie și dramă.

TeenNick, postul TV venit în locul Paramount. Are în grilă seriale de acțiune, comedie și dramă

TeenNick face parte din portofoliul ViacomCBS și are în grilă seriale de acțiune, comedie și dramă, produse de Nickelodeon. Canalul a fost inițial cunoscut sub numele de ”TEENick” din martie 2001, când s-a lansat ca un bloc de programe pe Nickelodeon, până în februarie 2009, și ”The N” din aprilie 2002, când a fost lansat ca un canal împărțit cu Noggin, până în septembrie 2009. Numele TeenNick a fost preluat de la fostul bloc de programe ”TEENick”. În februarie 2015, postul TV era disponibil, cu plată, pentru aproximativ 72,3 milioane de oameni din Statele Unite.

Programul TV este adresat în principal adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Canalul prezintă în principal serii secundare ale unor produse concepute de Nickelodeon, lungmetraje și programe destinate adolescenților, pre-adolescenților și tinerilor.  Printre emisiunile difuzate se numără: iCarly, Sam și Cat, Big Time Rush, Bobocii, Hunter Street, Bella și Buldogii sau Totul și ceva mai mult.

O parte din grilă 

  • ”Totul și ceva mai mult” îi prezintă pe cei mai amuzanți copii din cea mai amuzantă emisiune din America, cu o distribuție nouă.
  • Serialul ”iCarly” spune povestea adolescentei Carly, care își face propriul show online împreună cu prietenii ei. Show-ul este transmis dintr-un studio pe care Carly l-a construit în locuința sa.
  • ”Big Time Rush” este povestea a patru tineri jucători de hockey, Kendall, Logan, James și Carlos, selectați pentru a forma o trupă de băieți. Kendal răspunde afirmativ acestei propuneri, cu condiția ca prietenii și familia să vină cu el în Los Angeles.
  • ”Sam și Cat” le are în prim plan pe Sam Puckett și Cat Valentine, două fete care, după mai multe întâmplări amuzante și ciudate, ajung să locuiască împreună în Los Angeles. Fără o altă posibilitate de a se întreține, ele decid să se angajeze ca bone.
  • ”Familia Hunter” urmărește dispariția domnului și doamnei Hunter și efortul celor cinci copii adoptivi de a elucida misterul. Ceea ce e dificil este că în timpul căutărilor  aceștia trebuie să păstreze aparențele.
  • ”Bobocii” o aduce în mijlocul acțiunii pe Silvia, o tânără care nu se pricepe deloc la jocurile video. Ea nu are idee în ce se bagă atunci când hotărăște să-și ajute fratele să participe la un turneu eSports.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI