A amestecat ulei de măsline cu scorțișoară și apoi s-a dat pe buze. Efectul imediat a uluit-o total

A amestecat ulei de măsline cu scorțișoară și apoi s-a dat pe buze. Efectul imediat a uluit-o total
A amestecat ulei de măsline cu scorțișoară și apoi s-a dat pe buze

Scorțișoara, deliciu în bucătărie, este un condiment care face minuni și la exterior. Poate fi parte a unei măști anti-acnee, scrub natural, autobronzant, creamă anti-cicatrici, vopsea de păr naturală, dar și parte a unui proces de mărire a buzelor acasă.

Trucul pentru a-ți mări buzele acasă. Ai nevoie de scorțișoară și ulei de măsline

Frumusețea nu a ținut cont de pandemie și nici măcar de criza economică. În timp ce zeci de mii de afaceri se închid în toată țara, industria operațiilor estetice explodează. Izolarea le-a făcut pe femei să se studieze mai mult în oglindă și să-și descopere toate defectele. Nici măcar masca de protecție sau distanțarea nu le fac să renunțe la schimbările propuse. Prin urmare, medicii esteticieni operează pe bandă rulantă și fac acum profituri uriașe.

Una dintre cele mai cerute modificări este cea pentru buze. Surprinzător este că există și un truc pentru a da volum acestora acasă. Îți trebuie doar puțină scorțișoară și ulei de măsline sau vaselină cosmetică. Ungeți buzele cu un strop de ulei de măsline sau vaselină, apoi masați cu scorțișoară dintr-un colț în altul al gurii.

Dacă ați scos prea multă din pungă, puteți face din restul autobronzat. Deși vine vara, fetele știu că nu ne putem duce la plajă albe ca brânza și, de fapt, cu această tensiune în aer, nu știm dacă vom mai putea. Rămâne de văzut, dar până atunci vă asigurăm că puteți uita de saloanele de bronzat și de produsele scumpe. Faceți-vă acasă propriul produs de bronz!

Amestecați o lingură de scorțișoară și o lingură de pudră pentru copii, la care adaugați puțină cremă hidratantă. Amestecați până obțineți nuanța dorită și, folosindu-vă de o pensulă, aplicați autobronzantul obținut pe toată suprafața feței. Dacă vreți să folosiți autobronzantul pe tot corpul, amestecați aceleași ingrediente, dar în cantități mai mari.

Mod de preparare mască anti-acnee cu scroțișoară 

Cu scorțișoară puteți face și mască anti-acnee. Amestecați două linguri de miere, una de nucșoară și una de scorțișoară, apoi aplicați amestecul pe toată suprafața feței. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute, iar la clătire masați ușor pentru a o da jos. Sunt recomandate mișcările circulare, pentru a reduce roșeața, umflăturile și pentru a elimina pielea moartă. Datorită scorțișoarei, care este antimicrobiană și a mierii care este un umectant antibacterian natural,  veți obține un ten mai curat și mai catifelat în urma acestei măști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI