A amestecat dafin, ulei de măsline și fulgi de ovăz, apoi a pus mixul pe față. Ce s-a întâmplat cu tenul ei în câteva minute e uluitor

A amestecat dafin, ulei de măsline și fulgi de ovăz, apoi a pus mixul pe față. Ce s-a întâmplat cu tenul ei în câteva minute e uluitor
Truc uluitor. Ce se întâmplă cu tenul tău dacă folosești dafin, ulei de măsline și fulgi de ovăz

Ingredientele cele mai simple din casă sunt, de multe ori, cele mai eficiente! Uleiul de măsline este cunoscut pentru proprietățile sale fantastice, dar ce se întâmplă în momentul în care este combinat cu frunze de dafin și fulgi de ovăz?

Amestec din dafin, ulei de măsline și fulgi de ovăz. Ce efecte uluitoare are

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile încearcă să găsească rețete miraculoase pentru a avea un ten curat și strălucitor. Chiar dacă există numeroase produse de înfrumusețare pe piață, multe reprezentante ale sexului frumos preferă să le prepare singure.

De această dată, o combinație între uleiul de măsline, fulgii de ovăz și frunzele de dafin face furori printre femei. Un asemenea amestec schimbă complet tenul în doar câteva minute, așa că multe românce își doresc să îl încerce.

Pielea o să se uniformizeze dacă o să se folosească măști cu foi de dafin. De asemenea, acest ingredient magic întărește porii și regenerează tenul, fiind folosit în numeroase rețete pentru piele încă din cele mai vechi timpuri. Nu multe s-au schimbat, căci s-a aflat secretul unui ten frumos!

Mască făcută la tine acasă. Cum scapi de problemele tenului

Măștile bio sunt preferate de foarte multe femei ce își doresc să profite de beneficiile pe care le au unele ingrediente folosite în bucătărie. De asemenea, un astfel de amestec face minuni pentru piele, așa că trebuie încercat pentru a se vedea anumite schimbări spectaculoase.

În cazul în care îți dorești o mască naturală ce o să îți schimbe tenul, zdrobește 8 grame de frunze de dafin și toanră 100 de mililitrii de ulei de măsline presat la rece. Apoi, pune și 2 linguri de fulgi de ovăz, fără ca aceștia să conțiină aditivi.

Secretul s-a aflat! Cum poți să ai o piele curată și strălucitoare fără prea mult efort

Bolul în care s-au pus ingredientele trebuie să fie scuturat, apoi lăsat până când fulgii de ovăz se umflă. Amestecul trebuie să fie aplicat pe față și pe gât, iar apoi lăsat 30 de minute și îndepărtat cu apă de pe ten. Acest procedeu trebuie să fie repetat de două ori pe săptămână.

Efectele miraculoase o să fie observate imediat, așa că pielea o să fie curată, sănătoasă și luminoasă. Acest amestec este folosit de foarte mulți ani, așa că masca o să te ajute să te bucuri de un ten perfect, fără prea multă muncă, folosind doar ingrediente ce se află la îndemâna oricui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI