A amestecat pepene roșu cu miere și l-a lăsat să acționeze 10 minute. La ce ajută acest truc genial

A amestecat pepene roșu cu miere și l-a lăsat să acționeze 10 minute. La ce ajută acest truc genial
Ce se întâmplă dacă amesteci pepene roșu cu miere?

Ce se întâmplă dacă amesteci pepene roșu cu miere? Trebuie neapărat să lași 10 minute să acționeze! Ce se întâmplă dacă faci asta? Pentru cei care au descoperit trucul a devenit deja un obicei.

Truc genial: ce se întâmplă dacă amesteci pepenele roșu cu miere?

Pepenele este cu siguranță unul din principalele gustări ale românilor, iar oameni din lumea întreagă îl consumă în fel și chip. Românii îl preferă simplu sau cu pâine și chiar în unele zone ale țării se consumă și cu brânză sărată. Prospețimea lui este de dorit în sezonul estival și pe lângă gustul dulce ne ajută și la hidratare.

Cu toate astea, adevărul este că proprietățile pepenelui nu se limitează la cele de natură gastronomică. Constituția sa specială poate să te ajută să ai o piele minunată, mult mai fină și curată. Fructul este cu siguranță sănătos, dar ai încercat să-l folosești și altfel?

O singură bucată conține următoarele substanțe nutritive: Vitamina C: 21% din cantitatea zilnică recomandată (ADR).Vitamina A: 18%.Potasiu: 5%.Magneziu: 4%.Vitamine B1, B5 și B6: 3%. Toate acestea contribuie la îngrijirea profundă a epidermei și a dermei.

De asemenea, conține un procent mare de beta caroten, lucru care ajută la o piele mult mai protejată de efectele negative ale razelor puternice de soare. Acesta previne apariția petelor pe față și a ridurilor sau semnelor de expresie inestetice.

Poți să-l folosești pentru a închide porii. Taie fructul în bucăți mici și lasă-le la frigider să se răcească, ulterior întinde sucul de la ele pe piele și lasă-l să acționeze 15 minute, mai apoi spală-te cu apă călduță. Funcționează și în cazul arsurilor solare.

Alte trucuri

Mulți suntem obișnuiți să punem pe zona afectată iaurt, dar și pepenele este foarte folositor în acest caz. De asemenea, este perfect pentru a tonifia pielea. Trebuie să-l lași cu puțină miere la răcit, ulterior să dai pe suprafața gâtului, chipului și decolteului cu acest fruct cu miere cu ajutorul unei dischete. Vei observa rapid o schimbare în ceea ce privește fermitatea și strălucirea sau hidratarea pielii.

Combate acneea: „În acest fel, după ce l-ați consumat (sau l-ați folosit pentru oricare dintre trucurile de frumusețe pe care vi le-am prezentat aici), ar trebui să vă aprovizionați cu pielea. Acest lucru vă va ajuta să faceți masca, astfel încât nu trebuie decât să o zdrobiți și să o așezați pe față.

După o jumătate de oră, vitaminele vor fi pătruns suficient și va trebui doar să o îndepărtați și să vă curățați fața cu multă apă rece. Când îl îndepărtați, veți observa, de asemenea, că pielea dvs. este curățată, deoarece pielea zdrobită în sine transportă cu sine eventuala murdărie care se va acumula pe suprafața feței”, arată știridiaspora.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI