A amestecat lapte cu morcov și apoi le-a turnat pe păr. Ce truc genial a descoperit o tânără

A amestecat lapte cu morcov și apoi le-a turnat pe păr. Ce truc genial a descoperit o tânără
Mască de păr din morcov și lapte

Ce se întâmplă dacă amesteci lapte cu morcov? Trebuie să le omogenizezi bine și să masezi scalpul cu ele. Trucul genial a ajutat-o imediat pe o românca. Ce beneficii are și care sunt diferențele observate după utilizare?

Truc genial: amestecă lapte cu morcov și pune-le pe păr

Multe dintre doamne și domnișoare vor din ce în ce mai des să-și facă diverse tratamente cosmetice sau pentru podoaba capilară acasă. Acest lucru este bun și din perspectiva ingredientelor bio pe care le folosești și pe care ți le alegi tu, dar și din prisma bugetului care se reduce cu siguranță.

Vizitele la salon pot fi costisitoare, mai cu seamă dacă e vorba despre tratamente care să-ți readucă părul la viață. Desigur că multe dintre ele sunt benefice și te ajută după câteva vizite la salon, dar ai și o opțiune mai ieftină și simplă la tine acasă.

Poate nu mulți știu, dar amestecul dintre morcovi și lapte este de mare ajutor pentru firul de păr. Pentru toată procedura ai nevoie de două ingrediente pe care cu siguranță le are oricine acasă. Ai mai jos modul de preparare și beneficiile pe care le oferă fiecare din acestea. Iată cum trebuie să faci!

Ingrediente

– 1 pahar de lapte
– 1 morcov.

Procedură și beneficii

Taie morvocul în bucăți cât mai mici și pune-l într-un blender. Pentru ca amestecul să fie omogen dă capacul mașinăriei jos și mai amestecă de câteva ori între turele de blendat. Adaugă lapte și lasă câteva secunde până ce soluția pentru păr se odihnește.

Pune totul pe scalp printr-un masaj simplu, așteaptă 10 minute, ulterior aplică masca și pe lungime și lasă timp de 30 de minute capul acoperit, ulterior spală-te cu șamponul pe care îl folosești de regulă. Cum te ajută asta?

Morcovul întărește părul datorită vitaminei A, iar laptele îi dă strălucire și îl face mai fin. Nu vei vedea diferența dacă îți faci masca doar o singură dată, așa că trebuie să repeți procesul cel puțin o dată la 15 zile pentru ca părul să se obișnuiască. Dacă ai un păr foarte slăbit și se rupe repede, aplică soluția bio 1 dată sau de 2 ori pe săptămână.

De mare ajutor este o mască ce conține ouă și ulei de măsline. Ambele întăresc firul de păr și îi redau strălucirea. Nici cu această mască nu trebuie să exagerezi, așa că trebuie să o folosești de maximum două ori pe săptămână pentru a nu sensibiliza părul.

Urmăriți Playtech.ro și pe