A amestecat bicarbonat de sodiu cu zahăr pudră şi a pus în faţa uşii. E trucul care te scapă de o mare problemă

A amestecat bicarbonat de sodiu cu zahăr pudră şi a pus în faţa uşii. E trucul care te scapă de o mare problemă
Ce se întâmplă dacă amesteci bicarbonat de sodiu cu zahăr pudră?

Toată lumea caută trucuri cât mai simple pentru gospodărie. Cei mai mulți vor să mai taie din cheltuieli din cauza scumpirilor incredibile din ultima perioadă și găsesc soluții simple pentru probleme mai mult sau mai puțin grele din casă sau din curte. Trebuie doar să amesteci bicarbonat de sodiu cu zahăr pudră și să îl presari în fața ușii. Cu siguranță ai aceste ingrediente chiar la tine în dulapuri chiar acum. Iată la ce te ajută asta!

Truc util pentru curte: amestecă bicarbonat de sodiu cu zahăr pudră

Bicarbonatul de sodiu este des folosit de oameni în gospodărie sau la bucătărie. Majoritatea gospodinelor îl utilizează la copturi, timp în care cei mai mulți bărbați îngrijesc toată curtea cu el. El este de mare ajutor în grădină.

Acest compus poate fi folosit și ca pesticid. Mulți chiar își doresc să meargă pe varianta naturală și să nu mai folosească substanțe chimice dăunătoare mediului. Amestecă două linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingură de ulei de măsline sau floarea-soarelui cu patru litri de apă.

În compoziție mai trebuie să pui și 3-4 picături de săpun lichid. Amestecă bine soluția și pune totul într-un recipient cu pulverizator. Pasul următor este să dai cu soluția aceasta pe plante o dată la trei zile pentru a ține la depărtare insectele dăunătoare.

Ce trebuie să faci?

Un alt truc magic este cu bicarbonat de sodiu și zahăr pudră. Combină cele două ingrediente pe care cu siguranță le ai la tine în casă chiar acum și împrăștie praful format la praguri sau în diferite colțuri ale casei. În felul acesta vei scăpa de furnici. Ai nevoie de cinci lingurițe de bicarbonat de sodiu, cinci lingurițe de zahăr pudră și o lingură de apă.

Poate nu știai, dar bicarbonatul de sodiu este un deodorant fantastic. Dacă antipersirantele din comerț nu te mai satisfac sau ți se par prea scumpe, încearcă bicarbonatul de sodiu. Folosește un tratament natural, simplu și la îndemâna oricui. Tamponează în fiecare dimineață puțin praf alb în zonele pe care vrei să le ferești de transpirație.

Poți să te folosești de o dischetă. Acesta va ține mirosurile neplăcute departe de tine, iar pielea ta va avea parte numai de avantaje. În modul acesta nu vei mai pune pe corpul tău produse care au în compoziție diverse ingrediente chimice sau care să îți trezească alergii. Poți să te dai liniștită cu parfum după ce faci această activitate.