26 oct. 2024 | 18:28

Bianca Comănici a recunoscut public că e îndrăgostită de Mario Fresh. I-a declarat oficial dragostea după despărțirea artistului de Alexia

Monden
Bianca Comănici a recunoscut public că e îndrăgostită de Mario Fresh. I-a declarat oficial dragostea după despărțirea artistului de Alexia
Bianca Comănici este îndrăgostită de Mario Fresh

Despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram, care a pus capăt unei relații de opt ani, a generat multă atenție în lumea mondenă. În mijlocul acestei situații, Bianca Comănici, cunoscută pentru apariția sa în emisiunea „Puterea Dragostei”, a făcut o declarație surprinzătoare, mărturisind că îl admiră pe artist și că și-ar dori să-l cunoască mai bine. Tânăra nu s-a sfiit să își exprime sentimentele public, într-o manieră directă și sinceră, ceea ce a stârnit discuții aprinse în mediul online.

Bianca Comănici: „Mi-ar plăcea să-l cunosc pe Mario Fresh”

După ce Mario Fresh și Alexia Eram au confirmat despărțirea lor, Bianca Comănici a văzut o oportunitate de a-și exprima sentimentele față de artist. Tânăra, care a devenit cunoscută prin participarea la show-ul „Puterea Dragostei”, a recunoscut că a fost atrasă de Mario Fresh încă din copilărie și că acum, după ce a aflat că este singur, ar vrea să aibă șansa de a-l întâlni.

„Mario Fresh e crush-ul meu de când eram mică. Nu am avut niciodată ocazia să vorbesc cu el, iar acum când am văzut că s-a despărțit, am zis gata, am prins momentul. Mi-ar plăcea să îl cunosc. Mi-aș dori să am ocazia să mă întâlnesc cu el și să îi spun lucrurile astea față în față. Chiar îmi place mult de el, e genul meu,” a declarat Bianca Comănici într-un interviu recent.

Mesajul subtil al Biancăi pe TikTok pentru Mario

Nu doar prin cuvinte și-a făcut cunoscute sentimentele, ci și printr-un gest subtil pe platformele sociale. Recent, Mario Fresh a postat un TikTok în care făcea referire la o prezicere cum că se va căsători în acest an. Bianca a reacționat rapid la acest clip, lăsând un comentariu sugestiv care a atras atenția urmăritorilor.

„El a postat un TikTok în care anul acesta i-a prezis că se căsătorește. Eu i-am lăsat comentariu și i-am zis că accept. Mi-au dat mai mulți like,” a povestit Bianca pentru Wowbiz, dezvăluind că speră ca acest gest să fie remarcat de cântăreț.

Dragoste la prima vedere sau doar simpatie?

În timpul aceluiași interviu, Bianca a fost întrebată dacă și-ar dori să continue să-l cunoască pe Mario Fresh, în cazul în care sentimentele ar fi reciproce. Fără ezitare, ea a răspuns afirmativ: „Normal! Direct”. Aceste declarații au atras atenția presei și a fanilor lui Mario, mulți întrebându-se dacă tânărul artist va răspunde avansurilor Biancăi sau dacă își va păstra discreția în legătură cu viața sa personală.

Cine este Bianca Comănici?

Bianca Comănici a devenit cunoscută în urma apariției în primul sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D, un show care a captat atenția publicului prin poveștile de dragoste și conflictele dintre participanți. De-a lungul timpului, ea s-a bucurat de aprecierea telespectatorilor, formând un cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu, pe durata show-ului.

Relația sa cu prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a fost una deosebită, Bianca exprimându-și adesea recunoștința pentru sprijinul primit de la aceasta.

„Andreea e unul dintre cei mai frumoși oameni din viața mea și cred că n-am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos un om atât de frumos în cale și un om care îmi oferă atât de multă atenție și simt așa că avem conexiunea aia. Chiar sunt recunoscătoare. Am emoții când vorbesc despre Andreea sau când sunt în prezența ei. O iubesc, e un om de nota 1000”, a spus Bianca Comănici despre prezentatoare.

Activitatea online și viața amoroasă

După participarea la „Puterea Dragostei”, Bianca a continuat să fie o figură populară în mediul online, având o prezență activă pe YouTube, TikTok și Instagram, unde este urmărită de aproape 500.000 de fani. În plus, a rămas apropiată de Kanal D, fiind invitată frecvent la diverse emisiuni ale postului.

Referitor la viața ei amoroasă, Bianca a declarat în aprilie 2024 că ar fi început o nouă relație. Ea a povestit că și-a cunoscut noul iubit printr-o aplicație de dating și că, deși a avut o experiență „horror” la prima întâlnire, lucrurile au evoluat bine ulterior.

„Am avut două întâlniri cu un băiat și cu încă unul. Deci am avut două date-uri. Primul date a fost horror, dar al doilea a fost interesant. Noi abia ne-am cunoscut, nu demult și într-adevăr este o chimie foarte mare și merge,” a mărturisit Bianca.

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
Acești șoferi vor trece printr-un coșmar. Amendați la foc automat
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Regulă nouă pentru toți șoferii din trafic! Se aplică de duminică, 27 octombrie
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
RĂSTURNARE în ALEGERI! Toate PARTIDELE REVENDICĂ VICTORIA
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro