24 oct. 2024 | 13:45

Florin Talpan, pus la zid de Marcel Ciolacu: „S-a transformat într-un fel de Gigi Becali! Steaua nu e echipa domniei sale”

Sport
Florin Talpan, pus la zid de Marcel Ciolacu: „S-a transformat într-un fel de Gigi Becali! Steaua nu e echipa domniei sale”

De mai mulți ani, războiul dintre Steaua și FCSB este dus pe toate planurile, iar multă lume afirmă că echipa patronată de Gigi Becali este continuatoarea formației care aparține Armatei.

Nu doar o dată, Marcel Ciolacu a afirmat că FCSB este Steaua, iar din această cauză a fost înjurat când a mers pe stadioane, după cum afirmă chiar el.

Invitat recent la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia de la Gazeta Sporturilor, Marcel Ciolacu a afirmat că, din punctul lui de vedere, Florin Talpan s-a transformat într-un gel de Gigi Becali, deoarece afirmă că Steaua este echipa lui.

Ce a spus Marcel Ciolacu despre Florin Talpan

Premierul României a spus că o echipă care aparține statului nu are cum să fie patronată de primari sau de alte persoane care gestionează banii publici.

„Cred că fenomenul Gigi Becali, care a fost foarte mult timp promovat peste tot, patronul de echipă de fotbal atotștiutor și cel care face schimbări, cumva s-a… Și fără să deranjez pe nimeni… Dar îi deranjez pe anumiți primari. Acum e și domnul Talpan. Cumva, în loc să îndreptăm un lucru, am mers pe acel exemplu și ei, de fapt, prin subconștientul lor, au devenit șefi de cluburi sportive, șefi de echipe.

Primarul de nu știu unde și cu echipa lui. Adică s-a transformat într-un fel de Gigi Becali. Domnul Talpan, și el, cu toate că îl urăște pe Gigi Becali, s-a transformat într-un fel de Gigi Becali: «Dom’le, e echipa mea, Steaua»! Nu e echipa domniei sale! Măcar Gigi Becali și-a băgat propriii bani acolo! Tu gestionezi niște bani publici, Becali își gestionează banii proprii”

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
Ostropel de pui, rețetă veche de mai bine de 100 de ani. Ingredientul surpriză care face ca acest preparat să fie demențial
Click.ro
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Harry și Meghan, pe drumuri separate. Regele Charles jubilează
EVZ.ro
Moment incendiar la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. Nicole Cherry și Florin Salam au cântat împreună / VIDEO
Spynews
Adio, maestre! Am mai pierdut un ACTOR de legendă. Toată România plânge azi
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE în TURUL DOI
Mediaflux
Alina Ceușan reacționează după ce Oana Pellea a pus-o la zid pentru poza din lojă: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Influencerița și-a recunoscut public greșeala
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro