25 oct. 2024 | 14:00

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea parte de profit! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care va avea parte de profit! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna noiembrie 2024.

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024

Noi provocări pe horoscop! O cale ajutătoare de orientare în timp și în spațiu. Vești minunate pentru toate spiritele superioare foarte evoluate, dar și de corectare a axei personale pentru ceilalți. Tandemul Soare-Mercur în Scorpion înseamnă profunzime în analiză, negocieri, contracte, muncă, discuții ce țin de studii, reorientare profesională la unii.

Cinci planete retrograde grele ne creionează și ne conturează destinul. Va trebui să ținem cont de ele, căci mai târziu vom da socoteala. Nu fiți superficiali, nu neglijați mesajul subtil al astrelor și universului. Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom da sama atunci când vom fi luați în vizor de Univers. E o săptămână în care discutăm de traiectorie. Avem Chiron retrograd în Berbec.

Uranus retrograd este în Taur pe astrograma țării. Avem și Jupiter retrograd în Gemeni, în cădere și reconsiderări, reconcilieri, reevaluară ce țin de înțelegerea anumitor lucruri, de blocaje, de corectitudini în substanțe. De ce? Deoarece este o planetă a justiției. Avem Saturn retrograd în Pești, o planetă foarte grea, zeul timpului ce se pregătește să fie aspru, neîndurător.

Pe unii îi atenționează cu tot soiul de răzbunări, chestiuni retroactive. Avem Neptun retrograd în Pești, care face diferența între cei care privesc spre cer și cei pe care nu îi interesează că au sub picioare prima treaptă. În esență, sunt planete foarte grele. Lucrurile funcționează puțin altfel. Unii se vor descurca ușor, alții greu. Cine conștientizează calea salvării, va fi bine.

Câștigurile săptămânii țin de Mercur, care acum este foarte activ. Vești bune pentru cei care lucrează, sunt impulsionați. Apar beneficii și câștiguri la cei care știu cum să jogleze cu acest mecanism mercurian. Nu oricum, trebuie să fie în armonie cu Mercur de pe astrograma pe care au avut-o la naștere.

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Chiron retrograd face opoziție cu Lilith în Balanță pe axa de destin. În esență, înseamnă cumpene. Ceva nu vă dă liniște. Nu știți cum să alegeți direcția corectă, la această intersecție de destin. Stați drepți și judecați drept, nu vă agitați. Dileme grele pentru unii care, de ceva timp, au un soi de blocaj invizibil care le oprește evoluția. Sau ține de soartă, de sortit/ă, partener, persoană care îți este alături. La alții poate să țină de evoluția financiar profesională, o chestiune care ține de orientare și de misiunea karmică a fiecăruia.

Taur / Ascendent Taur

Lucrurile stau puțin altfel, datorită lui Uranus retrograd în zodia dvs., cu aspecte spre Chiron retrograd, Neptun retrograd, Saturn retrograd. Se văd bariere pe destin care vă cam încurcă planurile. O persoană considerată ca un sfetnic bun vă poate ajuta să vedeți nevăzutul, să descifrați ițele sau necunoscutele într-un sistem de ecuații. Itele de destin pot să anunțe reușita sau să vedeți luminița de la capătul tunelului.

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Vă informați de ceva sau despre cineva, de la cineva care e cea mai corectă cale pentru a ieși la liman. Acolo unde e lumina din labirint, unde găsiți luminișurile pentru a vă îndruma cât mai bine și apoi pentru vindecare, pentru achiziția unui bun. Jupiter retrograd, care e la voi, pune piedici doar celor care cred că le știu pe toate. Cei care sunt isteți și știu cum să respecte și ce este în stânga, dar și în dreapta, cum merg corect pe acest drum, nu vor avea piedici.

Rac / Ascendent Rac

Norocul vostru că Marte face opoziție cu Pluto, dar acum planeta nu mai e retrograd. Veți fi croitor de destin propriu! Nu aveți piedici în mod direct și concret. Atenție la defecțiunile din casă, la riscurile de accidente, luxații când faceți curat, dacă vă urcați pe scară. Atenție și la tăieturi. Cariera se vrea recalculată, recalibrată, reorientată, unde sunt câștigurile.

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Leu / Ascendent Leu

Discuții în casă și familie pentru chestiuni presante sau care nu suportă amânare. Câștiguri pe carieră ce se cere, oarecum, reorientată. Unii dintre voi poate că vă simțiți puțin dezorientați. Dar dacă aveți suport din familie, atunci lucrurile stau destul de bine. Nu o să faceți chestiuni mărunte și adunate, ține și de relațiile stabilite cu cei din jur. Cel puțin pentru perioada următoare.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Atât Neptun retrorad, cât și Saturn retrograd din Pești, zodia opusă, în tranzit pe cea de-a șaptea casă a horoscopului general pun presiune asupra voastră. Nu știți cum să găsiți calea cea mai bună pentru a rezolva, fără durere, suferință și consecințe asupra celor din jur anumite, chestiuni ce țin de bani. Sau, pe scurt, cine a lăsat loc de bună ziua va avea parte de ajutor. Cine nu, nu va avea și va trebui să se dea cu capul de pragul de sus să îl vadă pe cel de jos, pentru că nu au ascultat de cineva când trebuia.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Căutați soluții, dar parcă vreți să găsiți numitorul comun a ceva, în așa fel încât lucrurile să se finalizeze exact cum scrie la carte. Știți povestea cu ridichea uriașă? Acolo sunt banii dvs. Cine reușește să o scoată, va avea parte de profit. E o săptămână plină de provocări, veți face slalom printre oameni, dar și plină de lucruri nevăzute, ceva secrete.

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Nu doar secrete, ci și anumite capcane sau mine se văd pe destin. Acolo trebuie să vă dovediți abilitățile, să fiți adevărați geniști. Destinul pe un teren minat înseamnă destul de mult, dar cum voi sunteți perspicace, imediat mirosiți unde sunt acele mine. Mesaje câștigătoare în vis sau semne de care trebuie să țineți cont. Ține de capcacitatea voastră de a apela la un cunoscător.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Venus anunță mici beneficii, dar e de bine! Nu avem de-a face cu o planetă retrogradă. Doar că Venus va face opoziție cu Jupiter retrograd și, cine a avut de rezolvat ceva, trebuia să o fi făcut deja săptămâna trecută. Acum, fie dă doar o pătrime din noroc, dar nu îl anulează, fie spune de faptul că trebuie să aveți răbdare și să faceți în așa fel încât să vedeți cum a rezolvat X, sau să analizați ce căi a accesat Y pentru a pune lucrurile cap la cap. E o săptămână în care trebuie să vedeți cum înnodați capetele unui covoraș de destin, dar nu neapărat să le și faceți nodurile. Momentan.

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Atenția maximă trebuie să fie pe sănătate, aveți o mare sensibilitate înscrisă. Atenție la echilibrul interior, la coloană, la sistemul osos și la organele noi, atenție mare și dacă aveți reumatism sau cu articulațiile. Dacă sunteți sănătoși, puteți să munciți și să produceți bani. Dacă nu…

Vărsător / Ascendent Vărsător

Ceva blocaje la drum. Atenție cei care plecați la drum pentru că puteți forța norocul, dar nu este în folosul vostru. Câștiguri pot avea transportatorii, dar acolo trebuie cu forță majoră. Atenție la datele din contract, livrări marfă, contracte cu străinătatea. Grăbiți-vă încet! Paza bună trece primejdia rea. Sunt anumite chestiuni importante, esențiale. Alergătura cotidiană, de zi cu zi, înfrânată poate să fie cu folos

Horoscop 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Două planete retrograde sunt în zodia dvs. Trebuie să vă agitați cu cap și coadă. Gândiți un plan, să fie cu folos, nu vă grăbiți fără să gândiți. Trebuie să atrageți beneficii și nu pierderi. Cei care au o anumită vârstă, sunt maturi, sunt mai bine susținuți decât cei foarte tineri. Aceștia încă nu au experiența necesară să știe cum să pună lucrurile cap la cap, într-o astfel de săptămână. Cine nu are un bătrân, să își cumpere, iar cine are, să îl prețuiască! Te poate îndruma, da sfaturi foarte valoroase. Trebuie să știți să ascultați. Saturn retrograd și Neptun retrograd susțin înțelepții zodiei, oamenii de știință, cei care s-au specializat într-un domeniu.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mucegai în borcanele cu gem și zacuscă. Evitați aceste trei greșeli
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
PENSII mai MARI pentru ROMÂNI. Se SCHIMBĂ legea în DOUĂ săptămâni. ANUNȚUL premierului Marcel CIOLACU
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro