18 oct. 2024 | 14:00

Horoscop 21-27 octombrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care are blocaje și tensiuni VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 21-27 octombrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care are blocaje și tensiuni VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 21-27 octombrie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 21-27 octombrie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna octombrie 2024.

Horoscop 21-27 octombrie 2024

Soarele progresat în rezonanță cu cuspida Balanță-Scorpion și intrarea sa în Scorpion, evenimentul major al săptămânii. Trebuie să înțelegem că unii nativi vor căuta trufe, bani, comori, hrană, supraviețuire. Alții numai trufandale, aventuri diverse, secrete de alcov, în amor, cu dezlănțuiri, fenomene ale naturii umane (tsunami, cicloane etc).

Acolo unde natura începe să se dezgolească ușor, ușor, Scorpionul parcă încearcă să folosească aceste lucruri într-o manieră unică, a lui. Nativul are trei patroni zodiacali (Pluto, Marte și Lilith) și este foarte complex, diversificat ca și structuri psiho-umane. Au caractere diferite, fie pozitive, fie negative, și duse la extreme.

Pentru unii, inima va fi esențială, ca și simbol al săptămânii sau a trecerii Soarelui în Scorpion. Atenție! Fiți corecți, nu incisivi, agresivi. Fiți buni și îngăduitori cu cei din jur deoarece oamenii vin pe nivele diferite de evoluție spirituală. Nu toți trebuie să ne înțeleagă sau să rezoneze cu noi. Trebuie să lași mereu loc de bună ziua!

Atenție distributivă la ceea ce poate reprezenta un pericol. Nu vă lăsați călcați în picioare de alții, dar nici nerespectați pentru munca depusă. Între bunătate, îndăguință, superficialitate și prostie nu este decât o linie foarte subțire.

Horoscop 21-27 octombrie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Intrarea Soarelui în Scorpion în cea de-a opta casă a horoscopului general vine cu slove, ca și cuvânt cheie, cu vești, facturi scrise și tot felul de hârtii, birocrații. Totul ține de diverse acte, de notări ca să nu cumva să uitați ceva, deci alergătură multă. Pentru unii, câștiguri, pentru alții dispute de la bani și bunuri, acolo unde fiecare știe care este partea leului. Cine și cum are dreptate este altceva. Lucruri care aparțin sau aparțineau familiei, este o chestiune de grup. Conflicte, separări, divorț sau discuții ce țin de împărțirea bunurilor, contracte prenupțiale.

Taur / Ascendent Taur

Cineva a turnat gaz pe foc în familie sau în sfera socială. Se agită lucrurile fie la locul de muncă, fie legat de locul de muncă. E semn că aveți blocaje sau tensiuni care se pot duce pe sănătate, pe copii, pe siguranța zilei de mâine.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Miere în amor sau răni adânci? Sunteți cu gândul la bani și la câștiguri, deci cine se trezește de dimineață și muncește cinstit, cu Soare-Mercur în Scorpion, va avea parte de succes, profit, câștiguri. Alții vor fi preocupați de sănătate și de chestiuni care sunt cel puțin la fel de importante, pentru că investesc bani în propria sănătate. Trebuie să fiți atenți și la săgețile care se conturează, pot răni. Trebuie să vă puneți scuturi ca să nu fiți vulnerabili.

Horoscop 21-27 octombrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Marte din constelația voastră va face un aspect bun cu Mercur din Scorpion. Comunicare eficientă, poate puțin justă, dreaptă sau tăioasă. Vorba dulce, mult aduce! Acolo sunt câștigurile, dar există și un aspect de disonanță cu Lilith. Poate indica cumpene, tensiuni pe relația de familie și pe relația de sănătate, de siguranță.

Leu / Ascendent Leu

Considerați incompatibili cu Scorpionul, va trebui să realizați că aveți nevoie de curățenie. În sensul în care ea poate să fie interioară sau exterioară. Vorbim de purificare, detoxifiere pe interior sau pregătirea organismului pentru sezonul rece. Mai puteți face și casa lună.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Progresiile solare din cea de-a treia casă indică deplasări și alergătură. Pregătiți cămara pe ultima sută de metri. E vorba e sănătate, bani și de faptul că vreți să construiți ceva.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Un lucru e cert: dragostea își va cere drepturile. Pentru alții, pentru a înțelege ceva, vor exista discuții sau dispute de la bani, relații conjuncturale de familie, cu părinții. Susținere pentru persoanele creative, heremite. Vești nu tocmai bune pentru sănătate. Atenție maximă dacă știți că este șubrezită. La alții, atenție la dușmanii văzuți sau nevăzuți, activi sau în stare latentă, nu doar dușmanii clasici (pe zona siguranței interioare, emoționale).

Scorpion / Ascendent Scorpion

Vești foarte bune! Soarele va aduce un plus de energie pozitivă și constructivă. În rest, vă ajută să adunați ce doriți, bonusurile sunt nevăzute, dar active. Să câștigați, să luptați. Venus pleacă de la voi din constelație, deci ce avea de comunicat în dragoste a spus. V-a susținut veniturile și câștigurile bine. Se ocupă de look-ul și casa dvs.

Horoscop 21-27 octombrie 2024.Săgetător / Ascendent Săgetător

Venus se pregătește să vină la voi și susține iubirile adevărate, fără de păcate, chiar adevărate. Dar, în esență, autentice, tip suflete pereche, destinați, sortiți. Venus este micul benefic și micul noroc, la intrare nu face opoziție totală cu Jupiter retrograd din Gemeni, deci poate să aducă beneficii. Susține persoanele care lucrează în domenii de beauty, artistice. Acolo sunt câștigurile, dar nu amânați pe mâine ce puteți să faceți săptămâna următoaare, deoarece în celelalte apare opoziția totală cu Jupiter. Atenție la prieteniile cu cântec. La unii poate apărea un risc de trădare.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Primiți o veste, o invitație, o știre de la cineva sau despre ceva cu esență, cu substanță. Prin urmare, noutățile se vor ține scai de cei care sunt activi, omniprezenți, focusați pe carieră sau pe evenimentele din familie. Pot fi blocaje acolo unde nu ați echilibrat lucrurile, v-ați ocupat în exces doar de carieră sau de familie, poate de propria persoană. Acolo unde sunt dezechilibre, acolo apar și blocajele.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Și pentru voi, astrele vin cu noi propuneri pe carieră, pe zona de studii, vești ce țin de străinătate, chestiuni presante la orizont, de nu le dați deloc de cap. Aveți nevoie de o busolă astrală orientativă pentru destinul acesta individual. Dar vestea foarte bună este că aceste propuneri trebuie luate în seamă, cântărite, discutate, analizate. Cei care vor să se ducă spre zona de studii, interviuri, examene trebuie să fie totul într-o coerență și rezonanță perfectă cu ce aveau înscris de la naștere. Adică unde sunteți susținuți, nu unde sunt umbrele, îndoielile. Mesajul astrelor este subtil, cu încărcătură foarte grea. Cel care este cu adevărat deschis spre muncă, spre siguranță, spre partea spirituală a vieții ca manifestare interioară, va avea schimbări de bun augur. Vărsătorul nu poate fi constrâns să facă ceva împotriva voinței lui. Dar are nevoie de siguranță. Atenție mare la sănătate!

Horoscop 21-27 octombrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Norocoșii vor avea parte de deplasări, dar și de ieșiri benefice, și cu câștigurile aferente, diferite, dar dorite. Ceilalți se confruntă cu o problemă existențială, un freamăt, o neliniște ce și cum să găsească o soluție, o cale corectă karmică pentru a reveni în zona de siguranță, de normalitate, de stabilitate.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Cel mai cutremurător film a apărut pe Netflix. Atenție! Trebuie să ai inima tare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Doliu în fotbalul românesc. Fostul președinte al celor de la Dinamo s-a stins în noaptea de joi spre vineri
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro