21 oct. 2024 | 14:14

Monica Anghel mărturisește că a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit: ”Secretul este să te iubești așa cum ești!” EXCLUSIV

Monden
Monica Anghel mărturisește că a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit: ”Secretul este să te iubești așa cum ești!” EXCLUSIV

Monica Anghel arată senzațional, se bucură de o viață liniștită de familie și o carieră strălucitoare. Totuși, vedeta și-a schimbat stilul de viață complet în urmă cu câțiva ani, când a fost nevoită să se opereze pe coloană.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, ea ne-a mărturisit că nu a fost niciodată deranjată de silueta ei, nici când avea câteva kilograme în plus, chiar dacă a pierdut contracte din cauza acestui lucru.

Monica Anghel, detalii despre începuturile carierei sale

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Vedeta a fost prezentă la gala iSucces alături de prietenele sale, unde a fost premiată. Aceasta ne-a povestit că se simte binecuvântată pentru cariera sa, iar persoana care i-a fost mereu alături este chiar mama ei:

“Sunt multe momente grele! Spre exemplu, când sunt obosită. Totuși, dacă apuc să dorm 2-3 ore, îmi revin. Iubesc ceea ce fac, mă simt binecuvântată și privilegiată pentru că mi-a dat Dumnezeu această profesie extraordinară. Mama a fost întotdeauna alături de mine, dar și tata. Mama a fost mereu acolo! Părinții mei și fratele meu sunt în domeniul artistic, au înțeles exact de ce am ales și eu acest drum!”

Nu a acceptat niciodată tentațiile

De asemenea, superba artistă a punctat că domeniul artistic este plin de provocări, însă ea niciodată nu a acceptat tentațiile, fiind o profesionistă desăvârșită.

“Mai ales acum. (n.r. domeniul artistic este plin de provocări) Dacă apropiații nu sunt din acest domeniu, cu siguranță sunt reticenți! Își imaginează că lumea aceasta este plină de dezmăț, dar nu este chiar așa. Bineînțeles că sunt tentații, au fost întotdeauna, dar important este cum alegi tu să trăiești și cum te raportezi la ele. Accepți tentațiile sau nu. Eu nu le-am acceptat niciodată, de niciun fel!”

Ce i se spunea la începutul carierei

Monica Anghel a avut mereu încredere în ea, indiferent de siluetă. Totuși, vedeta a recunoscut că i s-au închis uși pentru faptul că avea câteva kilograme în plus, însă niciodată nu a băgat acest lucru în seamă. Ba chiar,  a mărturisit că nu ar fi slăbit niciodată dacă medicul nu ar fi recomandat schimbarea stilului de viață.

“Nu! (n.r. nu a avut niciodată o problemă cu silueta ei) Eu așa am fost întotdeauna. Și când eram foarte grasă, eram la fel de fericită! Ba da, mi se închideau uși, dar ziceam că o să se deschidă alte 10! În ultimii ani nu mai este chiar atât de dură această poveste. Era mult mai dură atunci când eu m-am lansat. Pe vremea când eram grasă îmi spuneau direct: ‘Domne, da, ești extraordinară, dar ești cam grasă!”. Acum nu îți mai spune nimeni chestia aceasta, chiar dacă o gândesc! Da, îmi spuneau în față, exact! Nu reacționam în niciun fel, râdeam și plecam. Trebuie să fim pe picioarele noastre, nu trebuie să ne intereseze ce spun ceilalți!

Ba da! (n.r. îi spuneau și oamenii apropiați) Dar eu nu mă vedeam așa! Secretul este să te iubești așa cum ești. Noi trebuie să avem încredere în noi, acesta este secretul, de fapt! Nu, niciodată. (n.r. nu și-a schimbat silueta pentru carieră) Eu mi-am schimbat stilul de viață pentru că m-am operat pe coloană. Mi-a zis doctorul că trebuie să slăbesc și am zis OK! Dacă nu îmi spunea acest lucru, nu cred că aș fi slăbit vreodată.”, a mai spus ea, în exclusivitate pentru Playtech.

Monica Anghel a fost susținută de prietenele sale vechi și dragi în seara în care a fost premiată la gala iSucces. Vedeta a venit alături de prof. Mihaela Grigorie, avocat Ramona Preda și avocat Amalia Bica.

Și-a schimbat total stilul de viață după operația la coloană

Monica Anghel se opera de urgență la coloană în anul 2017, având dublă hernie de disc cu multiple fragmente. Vedeta se confrunta de mulți ani cu dureri, astfel că făcea fizioterapie. Totuși, după intervenția suferită, ea și-a schimbat total stilul de viață, la sfatul medicilor. Aceasta a slăbit peste 40 de kilograme.

Artista s-a documentat foarte bine înainte de a slăbi. Chiar dacă, inițial, a fost acuzată că și-a micșorat stomacul, Monica Anghel le-a explicat tuturor că nici vorbă de așa ceva. Aceasta are un stil de viață sănătos, făcând sport și fiind atentă la ce mănâncă. Pe lângă faptul că a slăbit într-un mod natural și a avut multă răbdare, cântăreața a absolvit, în trecut, cursul de instructor de fitness, fiind pasionată de orice înseamnă nutriție și sănătate.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Toată Planeta îl plânge. A murit idolul
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro