20 oct. 2024 | 10:50

Elena Chiriac face furori în costum de baie. Fosta finalistă de la Survivor 2022 și-a etalat trupul de model

Monden
Elena Chiriac face furori în costum de baie. Fosta finalistă de la Survivor 2022 și-a etalat trupul de model
Elena Chiriac face furori in costum de baie

Fosta finalistă de la Survivor România 2022, Elena Chiriac, continuă să atragă atenția fanilor săi cu apariții spectaculoase pe rețelele de socializare. Recent, frumoasa șatenă a postat câteva imagini din vacanța petrecută în Grecia, unde și-a etalat trupul de model într-un costum de baie extrem de sexy. Elena Chiriac, sportivă desăvârșită și campioană la Taekwondo, arată impecabil, iar pozele ei au strâns mii de aprecieri.

Elena Chiriac, vacanță de vis în Grecia

Elena Chiriac și-a luat o binemeritată pauză după un an plin de realizări, printre care și absolvirea unei universități prestigioase din Anglia. Este vorba despre Universitatea Westminster, o instituție renumită care a format de-a lungul anilor personalități din diverse domenii, cum ar fi designerul Vivienne Westwood și muzicianul Roger Waters.

După acest succes academic, Elena a ales să se relaxeze pe însoritele plaje din Santorini, alături de iubitul său, cu care și-a făcut oficială relația pe Instagram.

Imaginile din vacanță, în care Elena își etalează silueta tonifiată, au cucerit imediat inimile fanilor. Cu forme sculptate și un corp de invidiat, tânăra de 22 de ani a demonstrat din nou de ce a câștigat admirația publicului, atât pe terenul de luptă al competiției Survivor, cât și în mediul online.

Cu cine se iubește fosta finalistă de la Survivor

Deși până acum a fost discretă în ceea ce privește viața personală, Elena Chiriac a decis să împărtășească bucuria relației sale cu cei peste 110.000 de urmăritori de pe Instagram.

În una dintre fotografiile postate, fosta finalistă de la Survivor și iubitul ei pot fi văzuți sărutându-se pe fundalul spectaculos al apusului din Santorini, iar prietenii apropiați, precum Laura Giurcanu și Alina Pușcău, au felicitat-o prin comentarii și emoji-uri pline de inimioare.

De la finalizarea competiției Survivor România 2022, șatena a reușit să își mențină o carieră publică activă și să își construiască o comunitate solidă de admiratori.

Pe lângă talentul său sportiv, Elena Chiriac impresionează și prin frumusețea sa, iar imaginile din Grecia nu fac decât să confirme acest lucru.

Citește și Cu ce se ocupă Elena Chiriac acum, la doi ani de când a participat la Survivor România. Imaginile spun totul!

Carieră sportivă și succes pe rețelele de socializare

Cu o carieră sportivă impresionantă în Taekwondo, Elena Chiriac a fost mereu obișnuită să își depășească limitele. Aceasta a fost și una dintre cele mai apreciate concurente din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022, unde a demonstrat nu doar rezistență fizică, ci și o voință de fier.

Acum, la doar 22 de ani, tânăra îmbină cu succes pasiunea pentru sport cu o prezență activă pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă fanii cu momente din viața ei de zi cu zi.

Cu o carieră promițătoare înainte, Elena Chiriac continuă să fie o sursă de inspirație pentru toți cei care o urmăresc, iar pozele din Santorini nu fac decât să întărească legătura sa specială cu comunitatea de fani.

Citește și Elena Chiriac, apariție de senzație în costum de baie. Fosta Faimoasă de la Survivor și-a pus fanii pe jar!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Elon Musk dă 1 milion de dolari pe zi până la alegeri. Loterie pentru semnarea unei petiții anti-woke
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Dispar buletinele. Decizia impusă de UE. Cum se schimbă actele în România
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro