18 oct. 2024 | 16:14

Andreea Tonciu, țeapă de 700.000 de euro? Ce s-a întâmplat cu bolidul de lux pe care abia și l-a cumpărat: „Te-au mințit”

Monden
Andreea Tonciu, țeapă de 700.000 de euro? Ce s-a întâmplat cu bolidul de lux pe care abia și l-a cumpărat: „Te-au mințit”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Andreea Tonciu și-a prezentat în mediul online noua mașină, iar imaginile cu ea s-au viralizat rapid pe internet.

Potrivit informațiilor care au apărut inițial, mașina este un Brabus Rocket Edition, al cărei preț ar fi de aproximativ 700.000 de euro. Iar Andreea Tonciu a afirmat că a cumpărat autoturismul cu bani cash și nu a făcut credit!

Zilele au trecut, întreg internetul a vorbit despre bolidul de lux pe care îl are vedeta, iar acum pe TikTok a apărut in clip video în care se spune că noua mașină a Andreei Tonciu ar fi o replică. Mai exact, cineva a „tunat” mașina în așa fel încât să pară că ar fi G 900 Rocket Edition Brabus, dar de fapt este un G Brabus Widestar, care nici măcar nu ar fi 63 AMG.

Este doar o replică?

„Îmi este teamă că cei care ți-au vândut mașina te-au mințit. Proiectul nu este un G 900 Rocket Edition Brabus. Sunt câteva detalii pe care le putem observa și care ne fac să credem că proiectul tău este o replică, se arată în clipul de pe TikTok.

Apoi, în materialul video sunt arătate toate diferențele dintre un G 900 Rocket Edition Brabus și o replică. Sau cel puțin diferențele care sunt vizibile cu ochiul liber.

„Pe varianta originală, textul Rocket este scris cu marginea roșie, la fel ca textul 900, iar textul Edition este mai gros. Și eleronul este complet diferit. Acest eleron este cel standard de pe G Brabus Widestar. Aripioarele alea roșii sunt mai în exterior decât la original. Detaliile din carbon mă fac să-mi pun niște întrebări”, mai spune cel care a realizat clipul.

Mașina ar valora mult mai puțin

În videoclip i se mai recomandă Andreei Tonciu să ia legătura cu persoanele care i-au vândut mașina, deoarece bolidul ei nu este unul de 700.000 de euro, ci ar valora undeva în jur de 100.000 de euro.

„Chiar m-am îngrijorat și cred că ar trebui să ai o discuție serioasă cu cei care ți-au vândut mașina, pentru că am vaga impresie că nu este nici măcar 63 AMG. Două butoane estențiale lipsesc. Configurația de butoane pe care o ai tu se găsește în cel mai bun caz la G 500, iar în cel mai rău caz la G 350 diesel”, se mai spune în clipul video care poate fi văzut mai jos.

@designhaus.ro Stati tunati! Dar stati tunati corect! #brabus #g900rocketedition #brabusrocket #tuning #romania #g900 #g900rocket ♬ original sound – designhaus.ro

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro