17 oct. 2024 | 13:36

Termoenergetica București începe probele pentru căldură după ce temperaturile au scăzut brusc

News
Termoenergetica București începe probele pentru căldură după ce temperaturile au scăzut brusc
Termoenergetica a lansat aplicații pentru terminalele pe Android și iOS, TERMOALERT

Dacă pe 18 septembrie compania municipală anunța primele probe de presiune, acum Termoenergetica București începe probele pentru căldură după ce temperaturile au scăzut brusc. Tot în aceste zile sunt anunțate intervenții în anumite zone din capitală, pentru remedierea unor avarii apărute în rețea.

A venit vremea rece, iar Termoenergetica București începe probele pentru căldură

La jumătatea lunii trecute, compania municipală Termoenergetica București anunța primele teste de presiune, la rece, în rețeaua de termoficare a Bucureștiului. Procesele de testare aveau loc în data de 18 septembrie, iar de atunci și până la acest moment valorile termice au scăzut drastic

Conform reglementărilor, legea spune că trebuie să înceapă alimentarea cu agent termic, după trei nopți consecutive cu temperaturi mai mici de 10 grade, iar în București, cel puțin, a fost deja o săptămână cu valori termice scăzute, sub 10 grade.

Așa se face că astăzi a fost emis un comunicat prin care bucureștenii află despre faptul că Termoenergetica București începe probele pentru căldură după ce temperaturile au scăzut brusc.

Vineri spre sâmbătă, Termoenergetica începe probele pentru căldură

Din comunicatul emis astăzi aflăm și care este data la care vor începe probele pentru agentul termic cald în rețeaua de termoficare din Capitală, și anume pe 18 octombrie:

„Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, în cursul nopții de 18 spre 19 octombrie (vineri spre sâmbătă) vor începe probele la cald pentru consumatorii urbani din Capitală. Probele se vor desfășura progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare și starea conductelor, precum și lucrările desfășurate în diverse zone ale orașului”, potrivit unui comunicat al Termoenergetica.

Așa cum reiese din informațiile furnizate de companie, probele se vor desfășura pe parcursul nopții de 18 spre 19 octombrie în toată rețeaua de termoficare din București.

Asociațiile de locatari și pregătirea pentru agentul termic

Termoenergetica mai atrage atenția, încă odată, asupra obligațiilor ce revin asociațiilor de locatari din sectoarele Bucureștiului, precizând că „asociaţiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operațiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente”.

„Asociațiile care doresc amânarea furnizării pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr.15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor apărute în teren. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.”, se mai arată în informarea de astăzi a Termoenergetica București.

Pe de altă parte, mai trebuie reamintit și faptul că Termoenergetica anunța lansarea unei aplicații pentru terminalele pe Android și iOS, TERMOALERT, cu ajutorul căreia bucureștenii pot afla în timp real care este starea sistemului centralizat de termoficare din Capitală. Aplicația, conform companiei, este gratuită și poate fi instalată direct pe telefoanele mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro