15 oct. 2024 | 14:50

Cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale. Ce hobby are moștenitorul coroanei britanice

Diverse
Cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale. Ce hobby are moștenitorul coroanei britanice
„Îmi place la nebunie”

Întreaga opinie publică este cu ochii pe familia regală, mai ales pe cea a prințului William și a lui Kate Middleton. Recent, Prințul William a decis să vorbească despre copii săi, explicând și cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale, dar și ce hobby are moștenitorul coroanei britanice.

Prințul William despre cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale

Într-o recentă apariție, Prințul William a făcut dezvăluiri despre cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale. Pe 3 octombrie, Prințul de Wales a vizitat piscina comunitară Birtley din Tyne and Wear, unde a vorbit cu înotătorii olimpici și paralimpici Adam Peaty, Tom Dean, Maisie Summers-Newton și Louise Fiddes.

Cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale. Ce hobby are moștenitorul coroanei britanice

În timp ce se afla acolo, el a împărtășit că Prințul George „iubește scufundările”, adăugând: „Are 11 ani. [Eu și mama lui] l-am dus sub apă crezând că se va speria. Îi place la nebunie”, potrivit Hello!

Afinitatea lui George pentru scufundări nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere trecutul părinților săi cu sporturile nautice.

În urmă cu doi ani, Prințul și Prințesa de Wales au participat la o  sesiune de scufundări, în turneul lor regal în Caraibe. În timpul turului, cuplul regal s-a bucurat de scufundări la South Water Caye pentru a vedea Bariera de Corali din Belize.

Ce hobby are moștenitorul coroanei britanice

Prințul William a fost căpitanul echipei de polo pe apă în timpul studiilor sale universitare la St. Andrews, iar în 2007 a fost numit patron al Asociației școlilor engleze de înot. Iar Prințesa de Wales a declarat că înotul în apă rece este una dintre formele ei preferate de exerciții fizice.

Cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale. Ce hobby are moștenitorul coroanei britanice

Prințul William și Kate Middleton încearcă să îl introducă pe fiul lor, Prințul George, în lumea sporturilor nautice, încurajându-l să dezvolte un nou hobby, și anume scufundările, iar prințul George se bucură de noul sport acvatic, deși Prințul William credea că îl va speria.

„Cu cât mai rece, cu atât mai bine. Îmi place la nebunie. Ușor până la punctul în care William spune: ‘Catherine, ești nebună’. Și este întuneric, și plouă”, a declarat Kate Middleton într-un episod din septembrie 2023 al podcastului realizat de Mike Tindall, membru al familiei regale.

Prințul George este cel mai mare copil al prințului William și al lui Kate Middleton. Potrivit PEOPLE, este posibil ca George să fi prins interesul pentru scufundări de la părinții săi, William și Kate.

Prințul George a zburat cu un instructor

Înainte de a începe scufundările ca hobby, Prințul George a învățat fotbal și ia și lecții de zbor, la fel ca tatăl său, William.

Cum se distrează Prințul George atunci când nu are îndatoriri regale. Ce hobby are moștenitorul coroanei britanice

Conform tabloidelor britanice, Prințul George ar fi zburat cu un instructor pe aerodromul White Waltham de lângă Maidenhead, Berkshire, unde străbunicul lui George, regretatul prinț Philip, s-a antrenat ca pilot al Royal Air Force în 1952.

Prințul William are, de asemenea, o lungă istorie cu aviația. În 2010, a început să lucreze ca pilot de căutare și salvare la RAF Valley din Anglesey, Țara Galilor, iar ulterior s-a recalificat ca pilot de ambulanță aeriană, post pe care l-a ocupat între 2015 și 2017.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
David și Victoria Beckham și-au luat conac plutitor din Miami
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro