Gestul făcut de Prinţul George la şcoală. Kate şi William nu vor fi deloc încântaţi de comportamentul fiului lor: „Ar trebui să ai grijă”

Gestul făcut de Prinţul George la şcoală. Kate şi William nu vor fi deloc încântaţi de comportamentul fiului lor: „Ar trebui să ai grijă”
Gestul facut de Printul George la scoala. Kate si William nu vor fi deloc incantati de comportamentul fiului lor Ar trebui sa ai grija

Deși are doar nouă anișori, Prințul George este perfect conștient de faptul că familia sa se află pe linia directă a succesiunii la tronul monarhiei britanice. Fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton i-a ținut piept unui coleg răutăcios de la școală. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt.

Ce gest incredibil a făcut Prințul George la școală

Copiii Prințului și Prințesei de Wales au fost crescuți și educați în conformitate cu normele și cutumele familiei regale britanice, încă de când erau în fașă.

Conform autoarei Katie Nicholls, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au un simț al datoriei foarte bine dezvoltat, înțelegând pe deplin felul în care funcționează monarhia, atât din punct de vedere al restricțiilor sale, cât și în ceea ce privește avantajele de a fi membru al casei regale.

Recent, micuțul George, fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton, și-ar fi atenționat un coleg de școală că tatăl său va deveni, într-o zi, rege și că „ar fi mai bine să aibă grijă”, cum se comportă cu el.

De asemenea, expertul regal este de părere că, în timp ce lui George i s-ar fi spus că într-o zi va fi suveranul Marii Britanii, părinții săi fac tot posibilul să nu-l îngreuneze cu prea multe responsabilități, de la o vârstă atât de fragedă.

„George înțelege că într-o zi va fi rege!”

Prințul George are o personalitate jucăușă și puternică, în același timp. Nepotul Regelui Charles este conștient de atribuțiile sale, în calitate de viitor moștenitor al tronului.

„Își cresc copiii, în special pe Prințul George, să conștientizeze cine sunt și ce rol important vor moșteni, dar sunt dornici să nu-i îngreuneze cu simțul datoriei.

George înțelege că într-o zi va fi rege și, când era un băiețel, s-a luptat cu prietenii la școală, avertizându-și colegii cu replica: „Tata va fi rege, așa că ar fi bine să aveți grijă.”, a scris autorea regală Katie Nicholls, potrivit Daily Mail.

În cartea sa, expertul regal a susținut, de asemenea, că Prințesa de Wales, Kate Middleton, admiră tehnicile parentale folosite de Prințul Edward și Contesa de Wessex, asupra copiilor lor, Lady Louise Windsor, 18 ani, și James, Vicontele de Severn, în vârstă de 14 ani.

În ciuda faptului că părinții lor erau membri activi ai familiei regale, cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și ai Prințului Philip au crescut fără titluri de Alteța sa Regalp, departe de ochiul cutezător al publicului.