14 oct. 2024 | 09:32

Prințul William, mesaj ironic și subtil către fratele său Harry. Fiii Prințesei Diana, departe de a îngropa securea războiului

Monden
Prințul William, mesaj ironic și subtil către fratele său Harry. Fiii Prințesei Diana, departe de a îngropa securea războiului
Prințul William, mesaj ironic și subtil către fratele său Harry.

Prințul William a avut mii de spectatori la Concertul de Încoronare care l-au aplaudat în timp ce vorbea despre tatăl său, regele Charles, iar oamenii au fost rapizi în a observa o legătură cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Prințul William, mesaj ironic și subtil către fratele său Harry

Prințul William a părut să facă aluzie la fratele său mai mic, Prințul Harry, și la soția acestuia, Meghan Markle, în timp ce a susținut un discurs puternic la un eveniment regal istoric anul trecut.

William, moștenitorul tronului, a fost singurul membru al Familiei Regale care a vorbit la Concertul de Încoronare al regelui Charles, desfășurat pe domeniile Castelului Windsor.

În discursul său, care a avut loc la o zi după ce Charles a fost încoronat la Abația Westminster, William a recunoscut decadelor de servicii și angajament ale tatălui său față de ceilalți.

„Tată, suntem cu toții atât de mândri de tine”, a spus William, care a participat la concert împreună cu soția sa, prințesa Kate, și cu doi dintre copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte.

„Așa cum a spus bunica mea atunci când a fost încoronată, încoronările sunt o declarație a speranțelor noastre pentru viitor. Știu că ea ne veghează de sus, cu dragoste. Ar fi fost o mamă mândră.”

Deși toate aceste sărbători sunt magnifice, esența fastului este un mesaj simplu: serviciul. Primele cuvinte ale tatălui meu când a intrat în Abația Westminster ieri au fost o promisiune de serviciu. A fost o promisiune de a continua să servească.”

După ce au auzit cuvintele lui William, mulți oameni au reacționat pe Twitter, considerând că a fost o săgeată clară îndreptată spre Harry și Meghan.

Fiii Prințesei Diana, departe de a îngropa securea războiului

Un telespectator a spus: „Serviciu, Harry. Auzi asta? Nu este o plimbare gratuită.” „SERVICIU. Ceva ce Harry nu înțelege,” a adăugat altul. Când ducii de Sussex au decis în mod controversat să renunțe la viața de membri activi ai Familiei Regale, Palatul Buckingham a emis o declarație despre retragerea lor din îndatoriri.

„În urma discuțiilor cu Ducele, Regina a scris confirmând că, renunțând la munca Familiei Regale, nu este posibil să continue cu responsabilitățile și îndatoririle care vin cu o viață de serviciu public.” Dar Harry și Meghan au ripostat, emițând propria declarație, care spunea: „Toți putem duce o viață de serviciu. Serviciul este universal.”

Rămâne de văzut dacă va avea ocazia să își vadă tatăl. Ultima dată când s-au întâlnit a fost în februarie, când Harry s-a întors rapid în Regatul Unit, la câteva ore după ce a fost făcut public diagnosticul de cancer al regelui.

Însă cei doi au petrecut doar 45 de minute împreună în cadrul unei vizite scurte, în care Harry a stat doar 24 de ore în țara sa natală.

Surse apropiate au exclus de asemenea o reuniune între Harry și fratele său mai mare, William.

„Ambele părți își înțeleg acum clar poziția. William și Catherine s-au simțit complet trădați de memoriile lui Harry. Nu vorbesc cu Harry și Meghan și cu siguranță nu vor începe acum, mai ales când Catherine se află într-un moment atât de vulnerabil”, prietenii au declarat pentru The Daily Beast, potrivit Mirror.co.Uk

Parteneri
Ce putere are Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva. Poveștile oamenilor cărora li s-a schimbat viața după ce au fost în pelerinaj la Iași
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
O nouă minivacanță pentru români. Mai multe zile libere în 2025
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Viktor Orban, asasinat?! Alertă maximă în Ungaria: E departe de a fi un accident
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Sfânta Parascheva 2024: tradiții și obiceiuri pe 14 octombrie. Ce să faci și de ce sunt importante visele din noaptea de dinainte
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro