26 sept. 2024 | 18:44

Nu o să-ți vină să crezi cât de uimitoare e porecla Prințului William. Cum îl alintă Kate Middleton în privat

Monden
Nu o să-ți vină să crezi cât de uimitoare e porecla Prințului William. Cum îl alintă Kate Middleton în privat
Nu o sa-ti vina sa crezi cat de uimitoare e porecla Printului William

Deși sunt unul dintre cele mai mediatizate și admirate cupluri regale din lume, Prințul William și Kate Middleton au și momentele lor de intimitate și tandrețe, departe de ochii curioșilor. Recent, a ieșit la iveală un detaliu surprinzător: porecla pe care Prințesa de Wales o folosește pentru a-l alinta pe partenerul ei în privat.

O poreclă neașteptată pentru un prinț

Dacă te-ai fi așteptat ca în familia regală să se folosească mereu un limbaj oficial și etichetări formale, adevărul este că și membrii regali au un simț al umorului bine dezvoltat și sunt foarte relaxați în intimitate.

Kate Middleton îl alintă pe soțul său cu un apelativ la care puțini s-ar fi gândit: ”Big Willy”. Această poreclă amuzantă și jucăușă reflectă o latură mai relaxată a relației lor, în contrast cu imaginea sobră pe care o afișează în public.

Relația plină de tandrețe dintre Prințul William și Kate Middleton

Relația dintre Prințul William și Kate Middleton este una bine cunoscută pentru stabilitatea și afecțiunea lor reciprocă.

După mai bine de un deceniu de căsătorie și trei copii împreună, cei doi au reușit să îmbine îndatoririle regale cu viața de familie, menținându-și în același timp momentele de intimitate și conexiune.

Porecla ”Big Willy” este doar un exemplu al felului în care Kate Middleton și soțul ei continuă să își arate afecțiunea în privat.

Te-ar mai putea interesa și Kate Middleton și Prințul William dețin o casă secretă. Unde se află locuința în care se ascund, nimeni nu a reușit să o vadă sau să o fotografieze până acum!

Alte porecle regale

Nu este pentru prima dată când auzim de porecle neobișnuite în familia regală. Se știe că și Regina Elisabeta a II-a avea o poreclă adorabilă în copilărie, ”Lilibet”, un nume de alint folosit de apropiați și de Prințul Philip.

De asemenea, Prințul Harry a dezvăluit că soția lui, Meghan Markle, îl numește adesea ”Haz”. Aceste detalii intime oferă o privire unică asupra vieților lor de zi cu zi și ne arată că, în spatele rangului și titlurilor, sunt oameni obișnuiți care se iubesc și se sprijină reciproc.

Te-ar mai putea interesa și Gestul intim pe care William și Kate Middleton l-au lăsat la vedere în timp ce prințesa a anunțat că a terminat chimioterapia. Nu au mai fost văzuți așa!