12 oct. 2024 | 19:58

Modul prin care Larisa Iordache și-a anunțat fanii dacă va avea băiețel sau fetiță. Cristian Chiriță, în culmea fericirii

Monden
Modul prin care Larisa Iordache și-a anunțat fanii dacă va avea băiețel sau fetiță. Cristian Chiriță, în culmea fericirii
Larisa Iordache și-a surprins fanii cu o postare în care a dezvăluit dacă așteaptă băiețel sau fetiță

Larisa Iordache, multipla campioană la gimnastică, a împărtășit recent cu fanii săi vestea despre sexul primului ei copil. Fosta gimnastă, care a anunțat anterior că este însărcinată, a dezvăluit că ea și soțul ei, Cristian Chiriță, așteaptă o fetiță. Larisa a făcut anunțul emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și bucuria și anticiparea cu care cuplul își așteaptă micuța.

Anunțul oficial al Larisei Iordache

Pe pagina sa de Facebook, Larisa a postat un mesaj plin de emoție, alături de o fotografie în care apare alături de soțul ei.

”Esteeee fetițăăăăă. Ne-am privit şi am ştiut că iubirea noastră va prinde acum forma celei mai preţioase minuni. Te aşteptăm cu inima plină de bucurie, micuța noastră!”, a scris Larisa în postarea sa. Aceasta a fost întâmpinată cu un val de reacții pozitive din partea urmăritorilor săi, care i-au transmis mesaje de felicitări și urări de bine.

Larisa, cunoscută pentru performanțele sale impresionante în gimnastică, inclusiv medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, și-a anunțat retragerea din activitate în decembrie 2021, dar continuă să fie o figură publică foarte apreciată în România.

Larisa Iordache și soțul ei așteaptă o fetiță

Larisa Iordache și soțul ei așteaptă o fetiță

Reacția soțului Larisei Iordache, Cristian Chiriță

Cristian Chiriță, soțul Larisei și campion național la tenis de masă, a fost la rândul său extrem de entuziasmat de veste. Cei doi formează un cuplu solid și plin de iubire, relația lor fiind adesea descrisă ca una armonioasă și plină de susținere reciprocă. Larisa și Cristian s-au căsătorit în iunie 2023, iar vestea că așteaptă o fetiță a venit la scurt timp după acest eveniment fericit.

Cristian a fost alături de Larisa de-a lungul întregii perioade a sarcinii și, potrivit apropiaților, a reacționat cu multă emoție și bucurie la aflarea veștii că vor avea o fetiță. Pentru ambii, acest moment reprezintă o nouă etapă importantă în viața lor, iar Cristian a fost extrem de încântat să împărtășească această bucurie cu soția sa.

Un nou capitol pentru Larisa Iordache

Viața Larisei a trecut prin multe schimbări în ultimii ani. Retragerea din gimnastică a marcat sfârșitul unei cariere impresionante, dar a deschis și noi uși pentru fosta sportivă. Într-o perioadă în care mulți sportivi se confruntă cu incertitudini după încheierea carierei lor competiționale, Larisa a găsit un nou scop în viața personală și familială. Începutul unei familii reprezintă pentru ea un moment de împlinire și fericire.

De asemenea, Larisa continuă să fie implicată în diverse proiecte și să rămână un model pentru tinerii sportivi. Ea își împărtășește deseori gândurile și experiențele pe rețelele de socializare, oferind sfaturi și inspirație celor care o urmăresc.

Suportul familiei și fanilor

În toată această perioadă, Larisa a primit un sprijin imens din partea familiei și fanilor ei. De-a lungul carierei sale, ea a fost iubită și admirată pentru curajul și perseverența de care a dat dovadă, iar această afecțiune s-a extins și în viața personală. Anunțul sarcinii, urmat de dezvăluirea sexului copilului, a fost întâmpinat cu entuziasm de către cei care au urmărit parcursul său de-a lungul anilor.

Fanii ei, mulți dintre ei fiind martori la marile sale victorii pe plan sportiv, au continuat să îi fie alături și să îi trimită mesaje de susținere. Ei și-au exprimat bucuria pentru fericitul cuplu și au transmis gânduri bune pentru viitoarea lor fetiță.

Anunțul că Larisa Iordache va avea o fetiță marchează un nou capitol frumos în viața fostei gimnaste și a soțului ei, Cristian Chiriță. Împreună, cei doi pășesc într-o etapă plină de emoții și provocări, dar și de iubire și entuziasm pentru noua lor familie. Fiind deja un exemplu de perseverență și succes în sport, Larisa se pregătește acum pentru cel mai important rol din viața sa – acela de mamă. Fanii și apropiații o susțin la fiecare pas, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a micuței lor fetițe.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Cât de bolnav este Ion Țiriac. S-a aflat totul
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
BANI ÎN PLUS de SĂRBĂTORI pentru ROMÂNI! SUMELE intră DIRECT PE CARD
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro