11 oct. 2024 | 17:56

Tânăra care a câștigat Miss Rusia 2024 zici că e Barbie, dar a fost ținta unui val uriaș de critici. Ce au observat internauții

Monden
Tânăra care a câștigat Miss Rusia 2024 zici că e Barbie, dar a fost ținta unui val uriaș de critici. Ce au observat internauții
Tânăra care a câștigat Miss Rusia 2024

Valentina Alekseeva, o tânără de 18 ani din Ciuvașia, a fost desemnată câștigătoarea titlului Miss Rusia 2024, reușind să atragă atât admiratori, cât și critici. După ce imaginile cu ea au fost distribuite pe platformele de socializare, tânăra a fost subiectul unor comentarii controversate.

Valentina Alekseeva, la 18 ani, se confruntă cu critici și laude

Alekseeva este percepută de unii utilizatori de Instagram ca fiind „copie a unei păpuși Barbie”, în timp ce alții nu au ezitat să o critice. Comentariile negative au inclus observații despre aspectul fizic al acesteia, precum:

„Vă rog să o ajutați pe fata asta cu dinții și să o învățați engleză, înainte să o trimiteți la Miss Universe” și „Acest șoricel gri, cu dinți strâmbi, se numește frumusețe? Au fost fete în concurs mult mai drăguțe”.

Cu toate acestea, Valentina a primit și un val de aprecieri din partea fanilor, care au lăudat aspectul ei tineresc și frumusețea naturală.

„O păpușică!” și „Este o adevărată Barbie, chiar nu vedeți?” au fost doar câteva dintre mesajele de sprijin pe care le-a primit.

Ce răspuns a oferit Miss Rusia 2024

După valul de reacții, Alekseeva a simțit nevoia să răspundă, scriind pe pagina sa de socializare:

„Acesta nu este doar un vis, acesta este un obiectiv la care lucrez de mult timp. La concurs, mi-a fost adesea pusă întrebarea: ‘Cum ar trebui să fie o adevărată Miss?’ Acum îmi este mult mai ușor să răspund la această întrebare. Ea este în primul rând o frumusețe naturală, feminină, grațioasă și nobilă! În același timp, ea trebuie să fie ea însăși, trebuie să reflecte frumusețea exterioară și interioară cu care a înzestrat-o natura, să fie așa cum este.”

În ciuda criticilor, Valentina a ales să se concentreze pe aspectele pozitive și a subliniat că nu trebuie să mulțumească pe toată lumea:

„Nu trebuie să mulțumesc pe toată lumea, pentru că toți suntem diferiți! Dar sunt foarte recunoscătoare oamenilor care m-au felicitat sincer și din suflet. Cea mai des întâlnită frază care mi-a fost adresată este: ‘Chiar meriți acest titlu’. Aceasta frază mi-a atins sufletul.”

Anca Alekseeva nu este doar o frumoasă câștigătoare a titlului, ci și o studentă dedicată. Ea studiază la Universitatea Națională de Cercetare Medicală din Rusia, numită după N.I. Pirogov, cu specializarea în medicină generală, și a fost acceptată la buget, având rezultate excepționale la examenele de admitere. Tânăra a absolvit școala cu nota maximă, 10 pe linie, demonstrând astfel o combinație rară între frumusețe și inteligență.

Pasiunea ei pentru balet a ajutat-o să câștige marele titlu

De asemenea, Valentina a avut o pasiune de lungă durată pentru balet, ceea ce a contribuit la grația și eleganța sa pe scenă. Această combinație de talent artistic și realizări academice face din Alekseeva o candidată deosebită pentru competițiile internaționale de frumusețe. După câștigarea competiției, aceasta a fost recompensată cu un premiu de 1 milion de ruble, echivalentul a puțin peste 46.000 RON.

Valentina va reprezenta acum Rusia la celebrele competiții Miss World și Miss Universe, ceea ce constituie o oportunitate importantă pentru cariera sa. Primele două vice-miss-uri, Irina Mironova din Tolyatti și Ulyana Evdokimova din Sankt Petersburg, au fost de asemenea recompensate cu burse de studiu la universități din Rusia.

Anul trecut, titlul a fost câștigat de Margarita Golubeva, o studentă din Sankt Petersburg, ceea ce sugerează o tradiție continuă de excelență în cadrul acestui concurs. Cu toate provocările întâmpinate, Valentina Alekseeva se dovedește a fi un exemplu de determinare și dăruire, continuând să aspire la realizări mai mari atât pe plan personal, cât și profesional.

În concluzie, în ciuda controverselor generate de imaginea sa publică, Valentina Alekseeva își urmează visul cu încredere, având susținerea unei părți semnificative a fanilor. Așteptăm cu interes parcursul său în competițiile internaționale și impactul pe care îl va avea asupra reprezentării Rusiei pe scena mondială.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro