10 oct. 2024 | 13:40

Explicația dată de Nicolae Ciucă, după ce clipul în care enumeră calitățile premierului Ciolacu a devenit viral: „Nu s-a prins toată lumea de ironie!”

Politică
Explicația dată de Nicolae Ciucă, după ce clipul în care enumeră calitățile premierului Ciolacu a devenit viral: „Nu s-a prins toată lumea de ironie!”
„În emisiunea lui Cătălin Măruță, căruia îi mulțumesc pentru invitație, m-am simțit excelent”

Mai sunt 2 săptămâni până la startul oficial al campaniei pentru Alegerile Prezidențiale 2024, iar primii 5 candidați au început deja turul aparițiilor televizate. Însă, ceea ce s-a dorit a fi o provocare și o ironie, s-a transformat într-un bumerang întors împotriva candidatului PNL. Ulterior momentului, a apărut și explicația dată de Nicolae Ciucă, după ce clipul în care enumeră calitățile premierului Ciolacu a devenit viral, acesta precizând că „Nu s-a prins toată lumea de ironie!”.

Pre-campania electorală, Nicolae Ciucă, și ironiile neînțelese

În ultimele zile primii 5 candidați la Prezidențiale, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, George Simion, Mircea Geoană și Elena Lasconi, au început precampania electorală, cu multe apariții în media, fie la tv, radio sau podcasturi online.

Primii trei au apărut deja la celebra emisiune „La Măruță”, în cadrul rubricii„Sosuri picante”, fiecare răspunzând întrebărilor puse de Cătălin Măruță, acesta specificând de fiecare dată că emisiunile „nu sunt plătite de candidați”, ca și cum era nevoie de justificări.

Explicația dată de Nicolae Ciucă, după ce clipul în care enumeră calitățile premierului Ciolacu a devenit viral: ”Nu s-a prins toată lumea de ironie!”

Dar, dacă Marce Ciolacu și George Simion au reușit, cât de cât, să facă o figură bună în fața moderatorului, Mircea Geoană gafa din prima zi, iar Nicolae Ciucă a devenit viral prin afirmațiile sale răspunzând la „Ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă?

Dar, deși toată lumea rămânea, cel puțin, șocată de modul cu a răspuns, candidatul PNL era cât se poate de serios în studioul emisiunii „La Măruță”, fără a da nicio dovadă că totul erau, de fapt, ironiile neînțelese ale politicianului.

Care a fost explicația dată de Nicolae Ciucă

Clipul cu afirmațiile, ironice sau nu, ale lui Nicolae Ciucă au devenit viral într-un timp record, ulterior apărând și criticii, ca ciupercile după ploaie. Mai apoi, la câteva ore bune de la viralizarea ironiilor electorale ale liderului PNL, avea să apară pe Facebook și explicația dată de Nicolae Ciucă:

„Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruță, căruia îi mulțumesc pentru invitație și alături de care m-am simțit excelent:
1. N-am încercat sosul iute! Și aș fi avut ocazia să văd cât de ‘hot’ e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute!”

Liderul PNL spune că „Nu s-a prins toată lumea de ironie!

Deși toată lumea a asistat, în prime-time, la cele declarate de viitorul potențial președinte al României, politicianul a părut extrem de contrariat de faptul că nimeni nu a prins izul de ironie al afirmațiilor sale, chiar și după ce moderatorul emisiunii îi atrăgea atenția că s-ar putea să fie înțeles greșit.

În textul publicat de acesta pe pagina de Facebook, ni se explică în detaliu ce a vrut, de fapt, Nicolae Ciucă să ne transmită:

„2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de ‘picantă’, o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu!”, scria Nicolae Ciucă la câteva ore de la apariția în emisiune.

Explicația dată de Nicolae Ciucă, după ce clipul în care enumeră calitățile premierului Ciolacu a devenit viral: ”Nu s-a prins toată lumea de ironie!”

(foto: La Măruță / Pro TV)

Fie că ne-am prins, sau nu, de ironiile sale, cert este că în ultimele 24 de ore clipul în care face aceste afirmații a devenit unul din cele mai urmărite, partajate pe toate rețelele de socializare.

Concluzia finală este că l-a depășit pe candidatul independent, Mircea Geoană, la gafele politice și declarative cu doar 2 săptămâni înaintea declanșării campaniei electorale propriu-zise pentru Alegerile Prezidențiale din acest an.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Se anunță sărbători de poveste. Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Durere și lacrimi. Medicul Monica Pop, despre boala sa ucigașă: Fiecare om are asta
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro