07 oct. 2024 | 11:08

Incident tragic în Capitală! Un bărbat a căzut într-un canal adânc de 4 metri în timp ce se plimba prin parcul Orășelul Copiilor

Știri generale
Incident tragic în Capitală! Un bărbat a căzut într-un canal adânc de 4 metri în timp ce se plimba prin parcul Orășelul Copiilor
Plimbările prin parcurile din Capitală, adevărate capcane

Plimbările prin parcurile din Capitală pot deveni adevărate aventuri, unele chiar neplăcute. Este și cazul acestui incident tragic în Capitală, în urma căruia un bărbat a căzut într-un canal adânc de 4 metri în timp ce se plimba prin parcul Orășelul Copiilor.

Plimbările prin parcurile din Capitală, adevărate capcane

Deși ar trebui să ne simțim în siguranță, mai ales când vine vorba de parcurile bucureștene, se pare că nu întotdeauna este așa. Cel mai recent incident nu face altceva decât să susțină această idee.

În cursul serii de duminică, un bărbat a căzut într-un canal de 4 metri în timp ce se plimba prin parcul Orășelul Copiilor. Norocul a fost că bărbatul avea telefonul la el, astfel că avea să sune la numărul de urgență 112, anunțând autoritățile despre incident.

După venirea echipajelor, bărbatul avea să fie transportat de urgență la spital, fiind deja inconștient, iar reprezentanții Poliției Române anu declanșat cercetări pentru a se stabili care au fost condițiile care au dus la acest incident tragic în Capitală.

Un bărbat a căzut într-un canal adânc de 4 metri

Din păcate acest incident tragic în Capitală nu face altceva decât să scoată în evidență lipsa de interes a autorităților în a oferi siguranță celor care ajung să se plimbe prin parcurile din Capitală.

Conform autorităților, bărbatul care a căzut într-un canal adânc de 4 metri, deși găsit inconștient, a fost în afara oricărui pericol, ulterior fiind dus la spital unde i s-au făcut toate analizele.

Polițiștii de la secția 16 spun că se continuă cercetările la fața locului, și că vor încerca să stabilească condițiile care au dus la acest incident, și cine se face vinovat.

„Având în vedere adâncimea la care această persoană se afla, la locul intervenției au fost solicitați pompierii Detașamentului Special de Salvatori, care au acționat pentru extragerea victimei folosind echipamentele specifice de căutare-salvare.

Preluarea victimei a fost realizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă, ulterior fiind realizat transportul la o unitate spitalicească”, au transmis reprezentanții SMURD.

Din păcate, deși ne-am dori să credem, că genul acesta de situații sunt singulare, ele s-au mai întâmplat și în trecut, iar cei care ar trebui să ofere siguranță ar trebui făcuți răspunzători. Rămâne ca polițiștii să definitiveze cercetările, iar cei găsiți vinovați de acest incident tragic în Capitală să fie trași la răspundere.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cine este Amalia Bellantoni, cea care a săpat-o pe Diana Șoșoacă. De la stewardesă la vedetă
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
S-a decis o nouă taxă. Românii vor plăti de fiecare dată câte 360 lei: O jecmăneală
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
ZIUA de PENSII, MODIFICATĂ! Cinci MILIOANE de SENIORI, VIZAȚI DIRECT
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro