06 oct. 2024 | 18:30

Gigi Becali, surprins de un copil care i-a cerut bani. Răspunsul latifundiarului din Pipera face furori pe internet

Sport
Gigi Becali, surprins de un copil care i-a cerut bani. Răspunsul latifundiarului din Pipera face furori pe internet
Gigi Becali, abordat de un copil care i-a solicitat bani, a oferit un răspuns care a devenit viral pe internet.

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera și patronul FCSB, a ajuns din nou în atenția publicului, de această dată nu pentru declarațiile sale legate de fotbal, ci pentru un gest spontan care a devenit viral pe internet. Într-un moment aparent obișnuit, Becali a fost surprins într-o ipostază caritabilă care a stârnit reacții diverse în mediul online. Totul s-a întâmplat la un centru comercial, unde un copil l-a abordat și i-a cerut bani.

Gigi Becali i-a oferit 200 de lei unui copil

Aflat pe scaunul din dreapta al mașinii sale de lux, un Rolls-Royce în valoare de jumătate de milion de euro, Gigi Becali a fost abordat de un copil care i-a cerut 50 de lei. Latifundiarul din Pipera, cunoscut pentru generozitatea sa, dar și pentru personalitatea sa extravagantă, nu a ezitat să răspundă cererii, dar în stilul său caracteristic.

Dialogul dintre copil și Gigi Becali a fost simplu și amuzant. Copilul, cu un ton respectuos, i-a cerut omului de afaceri suma de 50 de lei. Becali, amuzat de cererea modestă, a răspuns pe măsură.

Copil: „Domnu’, îmi dați și mie 50 de lei?”

Gigi Becali: „50 de lei? Ce faci cu ei?”

Copil: „Da, vă rog frumos.”

Vezi și: Cum a ajuns Gigi Becali la Steaua: a inventat cardul „Punga cu bani”, prin care plătea jucătorii, a urmărit doar să fie celebru și multe alte picanterii VIDEO

Fără să stea pe gânduri, Gigi Becali a scos o bancnotă de 200 de lei din buzunar și i-a oferit-o copilului. Reacția tânărului l-a făcut pe patronul FCSB să izbucnească în râs, observând „explozia” de bucurie pe chipul acestuia. Generozitatea lui Becali nu a fost o surpriză pentru mulți, dar momentul autentic și reacția plină de entuziasm a copilului au făcut ca întâmplarea să fie distribuită masiv pe rețelele de socializare.

Reacțiile pe internet și gesturile caritabile ale lui Gigi Becali

Gestul lui Gigi Becali a devenit rapid viral pe internet, atrăgând numeroase comentarii din partea publicului. Unii internauți au lăudat generozitatea latifundiarului, în timp ce alții au comentat, în stilul lor ironic, despre averea considerabilă a acestuia și despre stilul său de a face fapte bune. De-a lungul timpului, Becali a fost implicat în numeroase acte de caritate, sprijinind persoane aflate în dificultate financiară și oferind donații considerabile diferitelor organizații.

Chiar dacă gestul său din acest episod a fost unul de moment, nu este o surpriză că latifundiarul a fost din nou în atenția presei pentru un act de caritate. De altfel, Gigi Becali este cunoscut pentru astfel de inițiative spontane, în care intervine pentru a ajuta oameni simpli, fie că aceștia îi cer ajutorul direct, fie că află despre cazuri speciale prin intermediul prietenilor sau mass-media.

FCSB, în topul performanțelor din Europa League

Între timp, pe plan sportiv, FCSB se bucură de un succes impresionant în campania din Europa League, performanțele echipei aducând beneficii financiare semnificative pentru club. După ce s-a calificat în fazele grupelor, FCSB a încasat deja 4,2 milioane de euro, iar victoriile din primele două etape ale competiției – un 4-1 categoric împotriva echipei RFS și un 1-0 muncit împotriva PAOK – au mai adăugat 900.000 de euro în conturile clubului.

Aceste rezultate pozitive au consolidat poziția echipei pe scena europeană, iar patronul Gigi Becali are toate motivele să fie mulțumit de direcția în care se îndreaptă clubul său. Pe lângă succesul financiar, echipa a reușit să atragă atenția fanilor și să-și crească reputația internațională, ceea ce este esențial pentru viitorul fotbalistic al clubului.

Un gest simbolic și o victorie personală

Gestul lui Gigi Becali de a oferi bani unui copil poate părea simplu, dar este încă o dovadă a caracterului său complex. De-a lungul carierei sale, el a arătat că, pe lângă afacerile sale și pasiunea pentru fotbal, are o latură generoasă și empatică, chiar dacă adesea este criticat pentru stilul său direct și uneori controversat.

Această întâmplare a adus din nou în prim-plan personalitatea sa polarizantă, dar și umanitatea pe care o afișează în momente neașteptate. Răspunsul său la cererea copilului și bucuria acestuia din urmă au captat imaginația publicului și au demonstrat încă o dată că, dincolo de opulență și de viața publică agitată, Gigi Becali rămâne un om cu o inimă mare, gata să ajute atunci când poate.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Se schimbă regulile pentru șoferi. Ce trebuie să facă pe drumurile naționale
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
TAXA de care nimeni nu scapă. Statul o mărește garantat în 2025: Sacrificii din partea tuturor
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro