30 sept. 2024 | 17:08

Prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer. Monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume

Sănătate
Prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer. Monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume

Odată cu anunțul privind diagnosticul suveranului britanic, toată lumea a vrut să știe ce se întâmplă. Recent, într-un dialog preluat de tabloidele engleze, fiul Reginei Camilla a decis să povestească prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer. De altfel, de când cu aceste probleme, monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume.

Regele Charles și informații despre starea sa de sănătate

În luna august a acestui an, în timp ce vizita familiile afectate de atacul din Southport, soldat cu moartea a trei copii, monarhul britanic a fost întrebat cum se simte în timpul tratamentului său împotriva cancerului.

„Nu prea rău”, avea să răspundă suveranul, iar actualizarea vine după ce, în februarie a fost diagnosticat cu o formă necunoscută de cancer. Deși a urmat un tratament de atunci, Regele Charles a împărtășit cu publicul doar ocazional știri despre sănătatea sa.

Prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer. Monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume

În luna mai, în timp ce discuta cu un veteran al armatei britanice, în timpul unei vizite la Muzeul Aviației Militare, Regele Charles a confirmat că și-a pierdut simțul gustului în timpul tratamentului de chimioterapie, dar nu a spus dacă efectele ar fi temporare. Vizita la muzeu a avut loc la scurt timp după ce s-a întors la îndatoririle sale publice.

Deși a făcut un pas înapoi în urma diagnosticului său inițial, acordând timp pentru tratament și recuperare, pe 30 aprilie a vizitat University College Hospital Macmillan Cancer Centre din Londra, cu regina Camilla alături de el.

Fiul Reginei Camilla a decis să povestească prin ce trece Regele Charles acum

Deși nu au mai parvenit publicului nicio altă nouă informație, recent fiul reginei Camilla, Tom Parker Bowles, a împărtășit o informație rară despre starea de sănătate a regelui în legătură cu tratamentul împotriva cancerului.

Prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer. Monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume

Tom Parker Bowles alături de mama sa, Regina Camilla

Conform presei britanice, Tom Parker Bowles ar fi făcut această dezvăluire în timp ce își promova noua carte, „Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III”.

Potrivit Express, Parker Bowles a împărtășit prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer, spunând că „medicul regelui spune că tratamentul merge bine”. Parker Bowles a dezvăluit, de asemenea, modul în care mama sa, regina Camilla, a făcut față diagnosticului, spunând: „Este dură, mama mea”.

Monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume

În luna august Marea Britanie avea să fie zguduită de un incident tragic, în urma căruia mai multe persoane aveau să-și piardă viața. După tragicul eveniment, monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume, prin gestul său.

Din imaginile surprinse, lumea a putut să vadă cum suveranul era vizibil emoționat să vadă omagiile aduse celor trei fetițe care și-au pierdut viața în atacul din 29 iulie.

Prin ce trece Regele Charles acum, după diagnosticul de cancer. Monarhul britanic a emoționat oamenii din întreaga lume

Aplauzele celor aflați la locul tragediei l-au urmat pe monarh în timp ce se îndrepta spre primărie pentru o întâlnire cu copiii curajoși care au supraviețuit atacului, împreună cu familiile lor.

Palatul Buckingham avea să sublinieze faptul că regele a dorit să facă din acest moment unul special pentru cei care au trecut prin atâtea.

Parteneri
Raluca Moianu a devenit soacră mică. Fiica ei s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Ziua în care nu se tunde părul. Sărbătoare mare în calendar
EVZ.ro
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Plata cu cardul. Se pregătesc amenzi usturătoare. NU au voie să refuze
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Mediaflux
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Il mai știi pe Emiluț, copilul devenit viral pentru că nu voia să meargă la grădiniță? Cum arată acum, la 12 ani
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro