20 sept. 2024 | 16:42

Regele Charles, gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit. Puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry

Diverse
Regele Charles, gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit. Puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry
Regele Charles, tensiuni continue în relația sa cu Harry

În urmă cu 5 zile, Harry a împlinit 40 de ani, schimbând prefixul. Cu această ocazie, conform unor surse apropiate familie regale, Regele Charles ar fi făcut un gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit. Aceleași surse spun că sunt puțini cei care se mai așteptau să facă asta acum pentru Harry.

Prințul Harry a împlinit 40 de ani, în urmă cu 5 zile

Pe 15 septembrie, Prințul Harry a împlinit 40 de ani, petrecându-și ziua de naștere în noua sa casă din California, unde locuiește împreună cu soția sa Meghan Markle și copiii Archie, în vârstă de cinci ani, și Lilibet, în vârstă de trei ani. După cum toată lumea știe deja, în tinerețe a fost foarte apropiat de mama sa Lady Diana și de fratele mai mare William.

Regele Charles, gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit. Puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry

Și tot la fel de bine știm că părinții săi au divorțat în 1996, iar viața lui Harry s-a schimbat pentru totdeauna când Lady Diana a murit într-un accident de mașină la Paris în 1997.

Harry, pe atunci în vârstă de 12 ani, și William au mers în spatele sicriului ei în timp ce acesta se deplasa pe străzile de la Palatul Kensington la Westminster Abbey, iar acea imagine avea să rămână în memoria colectivă mult timp, chiar și după maturizarea celor doi frați.

De alfel, Harry a spus mai târziu că niciunui copil „nu ar trebui să i se ceară să facă” ceea ce au făcut ei. Dar, după perioada de rebeliune, avenit una de relativă acalmie, după mariajul său cu Meghan Markle, oricum greu acceptat de Familia Regală, urmat apoi de șocul anunțului retragerii din activitățile familiei din care face parte, precum și renunțarea la titlul nobiliar de Duce de Sussex.

Regele Charles, gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit

Totul avea să culmineze cu apariția cărții biografice, „Spare”, interviurile și documentarul în care avea să vorbească deschis despre conflictele avute cu fratele și tatăl său.

Toate astea au dus la o ruptură aproape iremediabilă între Harry, Regele Charles și Prințul William. Cel puțin așa s-a crezut, până de curând spun surse apropiate noului suveran britanic.

Conform acestora, Regele Charles ar fi făcut gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit.

Regele Charles, gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit. Puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry

Regele ar fi făcut un efort pentru a lua legătura cu Prințul Harry cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a acestuia.

Corespondentul regal Katie Nicholl a împărtășit că surse apropiate monarhului insistă că Charles l-a sunat pe Harry, cu scopul de a menține relația lor pentru a fi „din nou pe drumul cel bun”.

„Întotdeauna a fost intenția regelui de a recunoaște public împlinirea vârstei de 40 de ani a fiului său și sunt sigur că regele va fi vorbit cu Harry de ziua lui”, declară Nicholl, citând o sursă regală, pentru Vanity Fair.

Puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry

Deși Regele Charles a avut un program încărcat, petrecând o mare parte din august și o parte din septembrie în Scoția, urmată de călătorii planificate în Australia și Somalia în octombrie, se spune că speră să repare relațiile cu fiul său cel mai mic.

În ciuda acestor eforturi, tensiunea rămâne între Harry și William. „Va fi nevoie de mai mult decât ca Harry să împlinească 40 de ani pentru a atenua ruptura dintre cei doi”, ar mai fi spus aceeași sursă regală, menționând că puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry.

Regele Charles s-ar fi confruntat cu tensiuni continue în relația sa cu Harry, mai ales de când ducele de Sussex și soția sa, Meghan Markle, s-au retras din funcțiile regale în 2020 și s-au mutat în Statele Unite.

Regele Charles, tensiuni continue în relația sa cu Harry

De atunci, vizitele lui Harry în Anglia nu au făcut mare lucru pentru a atenua tensiunile dintre el, tatăl său și fratele său. Emily Andrews, un expert regal, a scris în Woman Magazine a declarat pentru Mirror UK:

„După acele frânturi de adevăr și acuzații din interviul cu Oprah, docuemtnarul de pe Netflix și cartea lui Harry, Spare, el și-a pierdut fratele mai mare, și-a tensionat relația cu diverși membri ai familiei regale până la punctul de rupere definitivă și a lăsat în urmă mulți prieteni vechi și personal de încredere.”

Regele Charles, gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit. Puțini se așteptau să facă asta acum pentru Harry

Conform aceleiași Emily Andrews, nici măcar propriul său tată nu-i mai răspunde la telefon.

Mi s-a spus că, atunci când curtenii îi aduc telefonul regelui, acesta le face semn să plece, iritat.”, a mai spus jurnalista, menționând că, deși monarhul nu deține un telefon personal, se spune că problema îl obosește.

În același timp, susține Andrews, apropiații lui Harry spun că regele nici măcar nu-i mai răspunde la scrisori.

Deși este posibil ca Regele Charles, să fi recurs la acest gest emoționant după ce medicii i-au mai dat doar doi ani de trăit, în relația sa cu Prințul Harry, rămâne de văzut dacă va da rezultate, sau nu.

Și, cel mai important, dacă în cele din urmă vor îngropa securea războiului toți cei implicați.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
David Popovici s-a obișnuit greu cu celebritatea. A trecut prin multe momente neplăcute
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Europa, salvată de o beție cruntă. Împăratul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfăta cu o fântână de alcool
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Sofia Vergara si-a coafat părul cu un produs de 22 de dolari. E la îndemâna tuturor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Elena Udrea este devastată. Anunț din închisoare: Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro