29 sept. 2024 | 13:21

Cum arăta în tinerețe Brigitte Macron. Prima doamnă a Franței era superbă

Monden
Cum arăta în tinerețe Brigitte Macron. Prima doamnă a Franței era superbă
Cum arata in tinerete Brigitte Macron

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, a intrat în atenția publicului la o vârstă matură, însă puțini știu cum arăta în tinerețe. Deși fotografiile din acea perioadă sunt rare, o imagine oferă o perspectivă asupra eleganței și frumuseții sale din acei ani. Chiar și la 71 de ani, partenera de viață a lui Emmanuel Macron rămâne un simbol al stilului și al rafinamentului.

Brigitte Macron, elegantă și discretă în tinerețe

Brigitte Macron a fost o prezență discretă în viața publică până în 2017, când soțul ei, Emmanuel Macron, a fost ales președinte al Franței. În momentul ascensiunii politice a partenerului său, Prima Doamnă a Franței avea 64 de ani și a început să apară frecvent în presă, cucerind publicul cu eleganța sa.

Totuși, foarte puține fotografii din tinerețea sa au ieșit la iveală. O imagine rară din 1975 o arată pe Brigitte Macron tânără, zâmbitoare, alături de primul ei copil.

Zâmbetul cald și amabil pe care îl afișează Prima Doamnă a Franței astăzi nu s-a schimbat în decursul anilor. Deși această fotografie a fost făcută cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe liderul francez, ea dezvăluie o frumusețe naturală și un stil rafinat, trăsături care au caracterizat-o întotdeauna.

Prima întâlnire cu Emmanuel Macron

Brigitte Macron și-a întâlnit actualul soț abia în 1993, când avea 40 de ani și era profesoară de literatură. La acea vreme, Emmanuel Macron era unul dintre elevii săi și coleg de clasă cu fiica ei.

Potrivit președintelui Franței, s-a îndrăgostit de Brigitte Macron la prima vedere, iar de-a lungul anilor, cei doi au trăit o poveste de dragoste ieșită din tiparele obișnuite.

La început, Brigitte a fost reticentă în fața farmecului tânărului Emmanuel, dar în 1994, relația lor a devenit una romantică. Împotriva așteptărilor și convențiilor sociale, dragostea lor a evoluat într-un mod discret, dar profund.

Citește și Ce părere au francezii despre apariția lui Brigitte Macron în celebrul serial Emily in Paris. Val de reacții: “Catastrofal, ridicol și dezamăgitor. Sper că nu a fost plătită”!

Brigitte și Emmanuel Macron, o poveste de iubire atipică

În 2007, Emmanuel Macron a cerut-o în căsătorie pe Brigitte Macron, iar ea a acceptat fără ezitare. De atunci, cei doi formează un cuplu inseparabil, fiind văzuți mereu împreună atât în viața personală, cât și în sfera politică.

Prima Doamnă a Franței a fost un sprijin constant pentru soțul ei, implicându-se activ în viața publică și în activitățile de la Palatul Élysée.

Astăzi, la 71 de ani, Brigitte Macron impresionează prin stilul său sofisticat și atitudinea pozitivă. Deși timpul a trecut, frumusețea și eleganța sa rămân la fel de vizibile, iar povestea de dragoste cu Emmanuel Macron continuă să fascineze atât publicul din Franța, cât și cel internațional.

Citește și Brigitte Macron a câștigat în instanță. Câți bani va primi de la cele două femei care au afirmat că s-a născut de fapt bărbat!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Orașul din România de unde pleacă toți locuitorii. Zona este superbă, cândva era un important centru industrial, însă oamenii nu mai vor să locuiască aici
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Simona Gherghe, întâlnire de gradul 0 pe plajă. Cu ce star s-a pozat prezentatoarea
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
BANI mai MULȚI LA PENSIE! CE ADEVERINȚE trebuie DEPUSE de FAPT
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula Iubirii. E de nerecunoscut
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro