26 sept. 2024 | 14:37

Cine este și cum arată noul iubit al Nicoletei Nucă. Artista ar fi însărcinată după două luni de relație

Monden
Cine este și cum arată noul iubit al Nicoletei Nucă. Artista ar fi însărcinată după două luni de relație
Cine este si cum arata noul iubit al Nicoletei Nuca

Nicoleta Nucă, cunoscuta cântăreață, și-a surprins fanii cu o schimbare neașteptată în viața personală. După ce și-a încheiat logodna cu Alex Ursache, cu care avea planuri de nuntă pentru 2024, artista trăiește o nouă poveste de dragoste. Mai mult, există zvonuri că aceasta ar fi deja însărcinată după doar două luni de relație cu noul ei iubit.

Nicoleta Nucă, de la logodnă la o nouă relație

Showbiz-ul românesc a fost șocat de vestea despărțirii Nicoletei Nucă de Alex Ursache. Cei doi au fost împreună timp de șapte ani, iar nunta era deja programată pentru anul următor.

Însă, spre surprinderea fanilor, artista a anunțat recent că relația lor s-a încheiat, fără să ofere detalii specifice despre motivele separării. Chiar dacă părea că va avea nevoie de timp pentru a trece peste această despărțire, artista s-a implicat rapid într-o nouă relație, alături de Bogdan Anton.

Noul ei partener, despre care artista a ales să vorbească foarte puțin, este la rândul lui muzician. Cei doi s-au afișat deja împreună la câteva evenimente mondene, însă Nicoleta Nucă a preferat să păstreze discreția în privința detaliilor despre relația lor.

”Încercăm să o ținem cât se poate de departe de ochii lumii, cel puțin în momentul de față”, a declarat solista într-un interviu pentru Cancan.

Cine este Bogdan Anton?

Bogdan Anton, noul iubit al Nicoletei Nucă, este un bărbat atrăgător și talentat, cunoscut și el în lumea muzicală. Deși relația lor este una de doar două luni, legătura dintre cei doi pare să fie extrem de puternică, iar acest lucru a stârnit numeroase speculații. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Bogdan și Nicoleta s-au apropiat foarte repede și că între ei există o conexiune specială, notează sursa citată.

Chiar dacă artista a evitat să-l expună public pe bărbat și nu a postat nimic cu el pe rețelele sociale, aparițiile lor împreună au atras atenția presei și a fanilor. De asemenea, artista a preferat să nu comenteze prea mult despre viața ei amoroasă, dorind să păstreze o aură de intimitate în jurul noii sale relații.

Citește și Își dorește sau nu un copil Nicoleta Nucă? Cel mai prețios sfat pe care l-a primit artista de la mama ei! VIDEO EXCLUSIV!

Cântăreața ar fi însărcinată

Deși relația lor este încă la început, zvonurile despre o posibilă sarcină au început să circule rapid. Surse apropiate vedetei au declarat pentru aceeași sursă că artista ar fi însărcinată, deși ea nu a confirmat oficial vestea. Prietenii apropiați știu deja despre sarcină, dar publicul larg nu a primit încă o confirmare.

Contactată de presă, Nicoleta Nucă a ales să nu comenteze speculațiile, preferând să păstreze misterul în jurul acestui subiect. Totuși, fanii sunt curioși să afle dacă artista va deveni mamă în curând și așteaptă cu nerăbdare un anunț oficial din partea ei.

Chiar dacă situația evoluează rapid, Nicoleta Nucă pare mai fericită ca niciodată alături de Bogdan Anton. Rămâne de văzut dacă artista va confirma zvonurile despre sarcină și cum va evolua relația lor în lunile următoare.

Citește și Premiera filmului în care joacă Nicoleta Nucă a fost amânată: “În momentul când va apărea, abia atunci vor veni alte propuneri” VIDEO EXCLUSIV!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Vremea se transformă în București. Se anunță fenomene extreme
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro