25 sept. 2024 | 16:12

Care este țara de origine a cotletului de porc pe care îl cumperi din Kaufland. Acesta e și motivul pentru care are preț bun mereu

Diverse
Care este țara de origine a cotletului de porc pe care îl cumperi din Kaufland. Acesta e și motivul pentru care are preț bun mereu
Care este tara de origine a cotletului de porc pe care il cumperi din Kaufland

Carnea de porc vândută în magazinele Kaufland din România provine de la fermieri locali. Cotletul și ceafa de porc sunt produse 100% românești, ceea ce explică prețurile accesibile și constante, dar și calitatea proaspătă a acestor produse.

Cotletul și ceafa de porc din Kaufland sunt 100% românești

Kaufland este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine din România, iar clienții se bucură de o ofertă variată și prețuri competitive. Un produs care atrage frecvent atenția este carnea de porc, în special cotletul și ceafa, care se regăsesc aproape mereu la prețuri accesibile pe rafturile magazinului.

Dar câți dintre consumatori știu cu adevărat de unde provin aceste produse? Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul oficial al Kaufland, carnea de porc vândută în magazinele lor provine 100% din România. Cotletul și ceafa de porc sunt obținute de la porci născuți și crescuți local, ceea ce asigură prospețimea și calitatea superioară a produselor.

Programul Kaufland de sprijin al fermierilor români

Din anul 2017, Kaufland a lansat un program național dedicat producerii și vânzării de carne de porc românească, în colaborare cu Cooperativa Agricolă ”Țara Mea” și cu sprijinul autorităților, inclusiv al Ministerului Agriculturii. Acest program are ca scop sprijinirea fermierilor locali, oferindu-le garanția că produsele lor vor fi preluate în rețeaua de magazine.

Astfel, toată carnea de porc vândută în Kaufland provine din ferme locale, ceea ce nu doar că stimulează economia României, dar oferă și siguranța că produsele sunt mereu proaspete și respectă standardele înalte de calitate. În plus, acest program contribuie la menținerea unor prețuri competitive, deoarece nu implică costuri suplimentare de import sau transport.

Citește și Ce conține carnea de porc din Lidl, Kaufland și Mega Image. Detaliul pe care trebuie să-l știi neapărat!

De ce carnea de porc din Kaufland are mereu un preț bun

Unul dintre motivele pentru care cotletul și ceafa de porc din Kaufland au prețuri accesibile este faptul că provin din România, eliminând astfel costurile suplimentare legate de importuri. Acest lucru le permite magazinelor să ofere constant oferte atractive la aceste produse, fără a compromite calitatea.

Prin susținerea producției locale și a fermierilor români, Kaufland asigură nu doar prețuri bune, ci și o calitate înaltă a produselor, satisfăcând cererea consumatorilor români, care sunt mari consumatori de carne de porc, mai ales pentru preparate tradiționale. De aceea, carnea de porc din Kaufland este o alegere frecventă pentru mesele de zi cu zi, dar și pentru ocazii speciale.

Citește și Cât timp rezistă carnea de porc la congelator. Greșeala care trebuie evitată!