24 sept. 2024 | 21:14

Am întrebat trei măcelari care este cea mai bună carne pentru friptură. Toți au spus același lucru

Sfaturi Culinare
Am întrebat trei măcelari care este cea mai bună carne pentru friptură. Toți au spus același lucru
Am intrebat trei macelari care este cea mai buna carne pentru friptura

Când vine vorba de a alege cea mai bună carne pentru friptură, este esențial să vorbești deschis cu un măcelar local de încredere. O friptură bună, care sfârâie pe grătar sau se rumenește în tigaie, este o adevărată delicatesă, iar alegerea unei bucăți de carne fragedă și suculentă poate transforma orice masă într-un festin. Iată câteva recomandări de la măcelari pentru gurmanzi!

Carnea perfectă pentru friptură

Tanya Cauthen de la Belmont Butchery din Richmond, Virginia, subliniază importanța alegerii unei fripturi care să te facă să te simți entuziasmat.

”Alegeți friptura care vă face foame”, spune ea, potrivit msn.com.

Aceasta sugerează că o friptură groasă este, în general, mai ușor de gătit și că, pentru un New York strip pentru două persoane, grosimea ideală ar fi de 1,5 până la 2 inci. Tanya  Cauthen recomandă să nu ne mulțumim cu tăieturi subțiri, mai ales când vrem să ne bucurăm de o friptură pe grătar.

Găsește echilibrul între aromă și frăgezime

Jade Hennessee-Golden de la The Meat Hook din Brooklyn, New York, reiterează ideea de a te cunoaște pe tine însuți.

”Identificarea priorităților tale în ceea ce privește experiența unei fripturi este esențială”, spune ea.

La măcelăria sa, întrebările pe care le pune clienților ajută la determinarea celei mai bune tăieturi de carne. Preferințele pentru fripturi cu os sau fără, grase sau slabe, influențează alegerea. Jade Hennessee-Golden subliniază că cea mai bună friptură este cea care se potrivește felului de mâncare și stilului de preparare dorit.

Te-ar mai putea interesa și Cât trebuie să ții carnea de porc la oală sub presiune. Secrete ca să iasă fragedă și delicioasă!

O conversație deschisă cu măcelarul

Alex Import de la Stock Provisions din Charlottesville, Virginia, ne sfătuiește să ne bazăm pe experiența măcelarului nostru local.

”Aduceți-vă planul la măcelar și inițiați o conversație”, recomandă el.

Este important să comunici ce tip de carne cauți, pentru a primi cele mai bune sugestii. Alex Import adaugă că alegerea cărnii depinde de calitățile pe care le cauți în fiecare mușcătură, iar măcelarul te poate ghida cel mai bine.

Te-ar mai putea interesa și Carnea pe care niciun măcelar nu o va cumpăra vreodată din supermarket. Ce pericol ascunde, magazinele nu îți vor dezvălui acest detaliu niciodată!

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro