24 sept. 2024 | 20:38

Constantin Enceanu și-a pus mașina la vânzare. Val de reacții după ce internauții au aflat câți kilometri are bolidul de lux: “Trebuie să ai mare curaj să o iei”

Monden
Constantin Enceanu și-a pus mașina la vânzare. Val de reacții după ce internauții au aflat câți kilometri are bolidul de lux: “Trebuie să ai mare curaj să o iei”
Constantin Enceanu si-a pus masina la vanzare

Constantin Enceanu, celebrul cântăreț de muzică populară, a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce și-a scos la vânzare mașina personală. Este vorba despre un Mercedes E220 diesel din 2017, iar numărul mare de kilometri parcurși a atras atenția internauților. Mulți s-au arătat surprinși de starea vehiculului, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Constantin Enceanu își vinde mașina personală. Vezi câți kilometrii are vehiculul

Constantin Enceanu a postat anunțul pe pagina sa de Facebook, informându-și fanii că își vinde mașina.

“Pentru cei interesați, vă informez că vând mașina personală Mercedes E220 diesel din 2017. Este o mașină bine întreținută cu schimbul de ulei și de filtre făcut la timp.

Are 550.600 km, o mașină plimbată și sunt singurul proprietar. Prețul 17.500€, ținând cont că numai în primăvara acestui an am băgat pentru întreținerea ei 6.500€”, a scris artistul în mediul online.

Deși mașina este bine întreținută, numărul mare de kilometri a atras atenția și a generat comentarii diverse din partea internauților. Unii au glumit pe seama acestui aspect, iar alții au fost mai sceptici în privința prețului cerut.

“Dar unde ai fost, mă nea Costică, de ai reușit să faci kilometrii ăștia?”, a comentat un utilizator. ”Trebuie să ai mare curaj să o iei”, a precizat o altă persoană. “Prețul ei real la kilometrii ăștia este de maximum 7.000€. Multă sănătate!” a scris un alt internut.

Artistul a fost dat în judecată de vecinii săi

Pe lângă vânzarea mașinii, Constantin Enceanu se confruntă cu alte probleme în viața personală. Recent, artistul a ajuns la tribunal, asta fiindcă a fost dat în judecată de vecinii de la bloc din cauza unei centrale termice.

Artistul a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă și a explicat că problema a apărut din cauza unei cereri pe care ar fi trebuit să o depună înainte de debranșarea de la coloana comună de gaze.

”Asociația de proprietari solicită plata la cotele de întreținere, deși noi ne-am debranșat. Se invocă faptul că nu am depus o cerere prin care să-i anunțăm în scris acest lucru”, a explicat Constantin Enceanu, potrivit Fanatik.ro.

Citește și Irina Loghin, în vervă, pe scenă, la 85 de ani! Constantin Enceanu o laudă: ”Are genă bună!”. Cât costă crema-minune cu care artista ține timpul în loc EXCLUSIV!

Procesul câștigat cu Niculina Stoican

Nu este prima dată când Constantin Enceanu ajunge în instanță. Anul trecut, artistul a câștigat un proces împotriva Niculinei Stoican, fosta manageră a Ansamblului ”Maria Tănase”. Cântărețul a susținut că nu fusese promovat în cariera sa artistică, deși merita acest lucru, și a contestat evaluarea primită.

”Am câștigat procesul și mi s-a mărit salariul, cum am cerut. Am fost evaluat cu calificativul foarte bine după ce inițial mi s-a dat bine. A fost o chestiune de orgoliu”, a declarat artistul.

Citește și Gheorghe Turda sare în apărarea lui Constantin Enceanu, deși sunt certați la cuțite. Mesaj acid pentru ”șefa” Niculina Stoican: ”Cultura nu se face semnând o condică” EXCLUSIV!

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
A murit un cunoscut milionar român. Om de afaceri controversat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Ungurii voiau să îngenuncheze Transilvania. Ce plănuia Ungaria în inima României
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro