23 sept. 2024 | 13:51

Câți ani are actrița care interpretează rolul lui Sylvie Grateau din Emily in Paris. Detalii mai puțin știute despre Philippine Leroy-Beaulieu

Monden
Câți ani are actrița care interpretează rolul lui Sylvie Grateau din Emily in Paris. Detalii mai puțin știute despre Philippine Leroy-Beaulieu
Cati ani are actrita care interpreteaza rolul lui Sylvie Grateau din Emily in Paris

Actrița franceză Philippine Leroy-Beaulieu, cunoscută pentru rolul său emblematic din serialul ”Emily in Paris”, este o prezență remarcabilă în cinematografie. Ea o interpretează pe Sylvie Grateau, șefa lui Emily Cooper, cu o atitudine sofisticată și un stil impecabil. Însă dincolo de acest rol, actrița are o carieră bogată și o viață fascinantă, cu multe detalii mai puțin cunoscute.

Ce vârstă are Philippine Leroy-Beaulieu

Născută pe 25 aprilie 1963 la Roma, Italia, Philippine Leroy-Beaulieu are 61 de ani. Ea provine dintr-o familie cu rădăcini adânci în lumea artistică. Tatăl său, Philippe Leroy, este un actor cunoscut în Franța, iar mama ei, Françoise Laurent, a fost model.

Deși crescută într-un mediu artistic, părinții nu au încurajat-o să urmeze o carieră în actorie, însă Philippine și-a urmat pasiunea și a studiat arta dramatică la Paris. Acest pas s-a dovedit decisiv pentru succesul său ulterior.

Actrița și-a început cariera în 1983 și de atunci a jucat în numeroase filme și seriale franceze. Înainte de a deveni faimoasă internațional cu ”Emily in Paris”, a avut roluri notabile în producții precum ”Call My Agent!” și ”Mirage”.

De-a lungul carierei sale, Philippine Leroy-Beaulieu a impresionat prin naturalețea și autenticitatea sa, ceea ce a făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate actrițe din Franța.

Philippine Leroy-Beaulieu și rolul din Emily in Paris

În ”Emily in Paris”, Philippine Leroy-Beaulieu interpretează rolul lui Sylvie Grateau, o femeie puternică, elegantă și fermă, care o privește cu scepticism pe protagonista Emily.

Însă, în spatele tensiunilor de pe ecran, Philippine și Lilly Collins, actrița care o joacă pe Emily, au o relație profesională foarte bună. Philippine a mărturisit că distanța dintre ea și personajul său este semnificativă, recunoscând într-un interviu că ”nu ar purta niciodată” ținutele lui Sylvie, considerând că acestea sunt mult prea strâmte și incomode.

Chiar dacă stilul vestimentar al Sylviei nu este pe gustul actriței, Philippine Leroy-Beaulieu reușește mereu să impresioneze la evenimentele mondene, demonstrând un simț al modei rafinat și elegant.

Citește și Ce părere au francezii despre apariția lui Brigitte Macron în celebrul serial Emily in Paris. Val de reacții: “Catastrofal, ridicol și dezamăgitor. Sper că nu a fost plătită”!

Viața personală și relația cu fiica sa

Philippine Leroy-Beaulieu este mama singură a unei artiste, Taïs Bean, stabilită în Marea Britanie. Deși discretă în ceea ce privește viața personală, celebra actriță împărtășește uneori momente alături de fiica sa pe rețelele de socializare.

Când a fost întrebată cum se simte având fani de aceeași vârstă cu fiica sa, actrița a răspuns că este un ”privilegiu” și o ”mare responsabilitate”, referindu-se la impactul pe care îl are asupra generațiilor tinere.

Citește și Când apare sezonul 4 Emily in Paris pe Netflix. Cât mai au de așteptat fanii celebrului serial!

Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Sorana Cîrstea, mesaj de dragoste pentru Țiriac Junior de ziua lui. Ce i-a transmis tenismena iubitului ei
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Anunț oficial pentru clienții BCR. Cardurile de debit se transformă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro