18 mart. 2024 | 15:38

Când apare sezonul 4 Emily in Paris pe Netflix. Cât mai au de așteptat fanii celebrului serial

Diverse
Când apare sezonul 4 Emily in Paris pe Netflix. Cât mai au de așteptat fanii celebrului serial
Fanii abia așteaptă

Când apare sezonul 4 Emily in Paris pe Netflix? Este întrebarea pe care și-o pun toți fanii înfocați ai serialului care a făcut ravagii.  Emily în Paris sezonul 4 se apropie cu pași repezi. Cea mai stilată expatriată, Emily Cooper, interpretată de Lily Collins, se va întoarce pe Netflix pentru cel de-al patrulea capitol al aventurii sale mai devreme decât crezi.

Emily in Paris – unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix

Emily in Paris este surprinzător una dintre cele mai controversate comedii din ultimii ani. Serialul o urmărește pe Emily, o tânără care ocupă poziția de executive marketing în Chicago și care ajunge pe neașteptate la Paris, fiind angajată să ofere o perspectivă americană pentru firma fictivă franceză Savoir. 

Vezi și: Emily Ratajkowski are un nou iubit. S-a sărutat pasional pe stradă cu un actor la Paris

Serialul a fost celebrat pentru căldura, farmecul și momentele incredibile de modă, dar și criticat pentru portretizarea uneori stereotipică a Franței și a parizienilor.

Cu toate recenziile mixte, serialul a fost cel mai popular serial de comedie de p Netflix din 2020, iar al treilea sezon a fost urmărit timp de 117,6 milioane de ore în prima sa săptămână pe platforma de streaming.

Așadar, fanii se întreabă când apare sezonul 4, mai ales că a fost confirmat de către oficiali.

Când apare sezonul 4 Emily in Paris pe Netflix

În ianuarie 2022, la doar o lună după ce Netflix a lansat sezonul 2 al Emily in Paris, serialul a fost reînnoit pentru sezoanele 3 și 4.

Citește și: Vedeta care a venit la un eveniment monden îmbrăcată sumar. Cei prezenţi au crezut că nu văd bine, şi-a acoperit imediat faţa. Foto

 „Spuneți ‘bonjour’ pentru 3 și 4! EMILY SE ÎNTORCE OFICIAL PENTRU ALTE DOUĂ SEZOANE!”, se arată în postarea făcută de actrița din Emily in Paris.

Din păcate, încă nu există o dată oficială de lansare pentru sezonul 4 al serialului Emily în Paris. 

În timp ce un trailer pentru al patrulea sezon al show-ului de succes încă nu a fost lansat, într-un teaser distribuit de Netflix, Collins a vorbit despre întrebările la care va răspunde sezonul următor:

„Atât de multe s-au întâmplat încât avem nevoie de răspunsuri. Este Alfie încă distrus? Va obține Gabriel steaua Michelin? Oare Mindy și trupa vor merge la Eurovision? Și ce se întâmplă cu Camille? Iubirea reînnoită a Sylviei va dura?’

Collins a continuat: „Și întrebarea care ne preocupă pe toți. Oare Emily și Gabriel vor reuși în cele din urmă să fie împreună?’

Provocarea nu s-a oprit aici. Collins a dezvăluit că viața personajelor sale „ia câteva întorsături neașteptate în acest sezon’.

Vezi și: Câţi bani câştigă Oana Roman pe lună, de fapt. Vedeta a spus-o fără reţineri: „Abia pun ceva deoparte”

„Emily va trebui să decidă dacă tot ce și-a dorit vreodată este cu adevărat ceea ce îi trebuie,’ a glumit Collins.

„Și deși inima lui Emily va rămâne întotdeauna fidelă Parisului, nu te mira să o găsești într-o vacanță romană.’

A început filmările pentru sezonul 4?

Filmările pentru al patrulea sezon trebuiau să înceapă în vara anului 2023 la studiourile Cité du Cinema, aceeași locație de filmare a primelor trei sezoane, dar studioul este acum rezervat pentru Jocurile Olimpice care încep la mijlocul lunii noiembrie.

În septembrie 2023, Variety a distribuit o nouă actualizare privind filmările pentru sezonul 4 al lui Emily in Paris, menționând că show-ul era „programat’ să înceapă producția în ianuarie înainte de Jocurile Olimpice care încep în iulie 2024.

Asta se datorează faptului că toate filmările sunt interzise în Paris între iunie și septembrie 2024, în timp ce accesul în unele zone din jurul Concorde și Trocadero urmează să fie restricționat începând din martie. Din fericire pentru fanii show-ului, totul pare să fie în regulă, deoarece, în februarie 2024, Lily Collins a fost văzută pe străzile Parisului filmând noul sezon.

Cu toate acestea, echipa de producție ar putea avea o sarcină mai grea decât s-a așteptat, deoarece în ianuarie 2024 au fost găsite graffiti pe diverse locații folosite în Emily In Paris ca protest împotriva show-ului Netflix.

Fotografii ale graffiti-ului au arătat un magazin de încălțăminte căruia i-a fost șters numele și înlocuit cu cuvintele ‘Emily f*ck off’ și ‘Sudul Parisului nu îți aparține’.

În concluzie, nimeni nu știe când va apărea sezonul 4 al serialului. Nici Netflix și niciunul dintre personajele sau creatorii show-ului nu au confirmat o dată de lansare – dar, având în vedere obstacolele cu care se confruntă echipa de producție, pare că 2025 ar fi o posibilitate pentru ca show-ul să apară din nou pe micile ecrane.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Când pică Moșii de vară în acest an. Tradiții ce trebuie respectate
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro