22 sept. 2024 | 08:36

De la ce ar fi pornit bătaia violentă din Pantelimon, între două clanuri rivale. Detalii din scandalul cu furci și săbii

News
De la ce ar fi pornit bătaia violentă din Pantelimon, între două clanuri rivale. Detalii din scandalul cu furci și săbii
Bătaie ca-n filme, timp de 40 de minute

Nu ar fi nici prima, și nici ultima oară când aflăm de adevărate bătăi de stradă între grupări de indivizi certate cu legea. De data asta, însă, se pare că bătaia violentă din Pantelimon, între două clanuri rivale, a bătut recordul. În cele din urmă s-a aflat de la ce ar fi pornit bătaia, iar autoritățile au dat detalii din scandalul cu furci și săbii.

Bătaia violentă din Pantelimon a durat aproape 40 de minute

Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de sâmbătă liniștită în micuțul oraș Pantelimon, din județul Ilfov, s-a transformat într-o bătaie cu furci și săbii.

Conform autorităților din localitate, timp de 40 de minute două grupări rivale s-au bătut în plină stradă, folosind furci și săbii, și tot ce le-a picat în mână.

Cu destul de mulți răniți, după încăierare, medicii de la secția de Primiri Urgențe de la Spitalul Pantelimon nu au mai făcut față valului de indivizi care au luat cu asalt spitalul.

Totul ar fi început în cursul dimineții de ieri, iar Poliția Ilfov avea să fie sesizată în jurul orei 10:00, dimineața, la numărul unic de urgență 112.

De la ce ar fi pornit bătaia violentă din Pantelimon

Din informațiile date de comisarul șef de la IPJ Ilfov, s-a aflat ulterior și de la ce ar fi pornit bătaia violentă din Pantelimon.

Conform acestuia, este vorba de două familii rivale care s-ar fi certat din cauza unei relații de concubinaj dintre doi membrii ai celor două clanuri, un bărbat și o femeie, dar și ca urmare a unor neînțelegeri financiare ce aveau legătură cu o construcție situată în orașul Pantelimon.

Deși bătaia a durat mai bine de jumătate de oră, reprezentanții IPJ Ilfov nu au dat nicio informație despre măsurile care se impuneau, pentru a dispersa scandalagii și a opri altercațiile. Cu toate asta, spun cei de la IPJ Ilfov, au fost identificate doar trei persoane care au fost implicate în bătaia violentă din Pantelimon, restul reușind să se facă dispărute.

Detalii din scandalul cu furci și săbii

Nimeni nu se aștepta ca la primele ore ale dimineții să asiste la scene de bătaie, în plină stradă, ulterior apărând și detalii din scandalul cu furci și săbii.

Așa cum precizam anterior, cearta inițială ar fi pornit de la neînțelegerile dintre cele două clanuri, financiare, ulterior totul degenerând în cele 40 de minute de lupte de stradă, cu topoare, săbii și furci.

Din nefericire au fost și câteva victime, care au ajuns ulterior la spital. Din păcate, reacția autorităților din localitate a fost una târzie, majoritatea celor implicați reușind să fugă, cu mult înainte de sosirea jandarmilor a luptătorilor de la Acţiuni Speciale.

Comisarul șef al Poliției din localitate avea să declare că cei implicați nu figurau pe niciuna din listele IPJ Ilfov, precizând că „În cadrul acestui dosar vom stabili şi activitatea lor anterioară. La IPJ Ilfov nu au fost”.

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Grupa de sânge care atrage țânțarii ca un magnet. Explicațiile cercetătorilor
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Netflix, cel mai așteptat film al lunii octombrie. O dramă romantică
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Românii care primesc 250 de lei. Anunț oficial. Când intră banii pe carduri
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP dă fiori americanilor. MĂSURI RADICALE anunțate de republican
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro