18 sept. 2024 | 12:28

Familia regală a ascuns totul. Când s-ar fi îmbolnăvit Kate Middleton. Prințesa ar fi urmat un tratament pentru cancer în SUA, în mare secret

Diverse
Familia regală a ascuns totul. Când s-ar fi îmbolnăvit Kate Middleton. Prințesa ar fi urmat un tratament pentru cancer în SUA, în mare secret
Familia regala a ascuns totul

În ultimele zile, Kate Middleton a fost în centrul atenției internaționale după ce a postat un videoclip emoționant în care anunță că a terminat tratamentul cu chimioterapie. Însă, conform unor dezvăluiri recente, starea de sănătate a Prințesei de Wales a fost ținută secretă de familia regală, iar detaliile despre boala sa și tratamentul pe care l-a urmat au fost ascunse cu grijă de ochii publicului.

Informații uluitoare despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Conform jurnalistei spaniole Concha Calleja, Kate Middleton ar fi fost diagnosticată cu cancer încă de la sfârșitul anului 2022. Simptomele inițiale, precum amețelile și greața, au fost interpretate greșit, ceea ce a dus la o întârziere în stabilirea unui diagnostic corect.

În perioada Crăciunului 2023, Prințesa de Wales a fost internată de urgență și a suferit o intervenție chirurgicală majoră.

Concha Calleja a explicat în emisiunea Fiesta de la Telecinco că operația, care a fost descrisă ca fiind la abdomen, era de fapt extrem de complicată și avea șanse reduse de succes. Dacă intervenția nu ar fi reușit, efectele ar fi fost ireversibile.

Prințesa de Wales ar fi urmat un tratament în Statele Unite

După intervenția chirurgicală, Kate Middleton a dispărut din viața publică pentru câteva luni, reapărând în martie 2024 cu vestea că a fost diagnosticată cu cancer.

Jurnalista din Spania a dezvăluit că, în perioada în care a lipsit, soția Prințului William a urmat un tratament alternativ în Statele Unite, la Clinica Anderson.

Acest tratament nu a fost chimioterapie, ci o formă de terapie complementară, iar Kate Middleton a fost însoțită de mama ei în timpul șederii în SUA. Informațiile sugerează că familia regală a făcut tot posibilul pentru a ascunde adevărata natură a tratamentului și locația acestuia.

Te-ar mai putea interesa și Regula de aur a prințesei Diana care a fost preluată de Kate Middleton. Soția prințului William nu se abate de la ea!

Palatul neagă informațiile apărute în Spania

Recentul videoclip în care Kate Middleton anunță finalizarea chimioterapiei a fost întâmpinat cu o reacție mixtă din partea familiei regale. Regele Charles și Camilla au exprimat bucuria că nora lor a terminat tratamentul, dar se pare că suveranul nu a fost complet mulțumit de modul în care a fost prezentată situația.

Deocamdată, nu se știe dacă Prințesa de Wales a învins complet cancerul, iar următoarele analize, programate pentru luna octombrie, vor decide dacă boala a fost complet tratată sau nu.

Te-ar mai putea interesa și Gestul intim pe care William și Kate Middleton l-au lăsat la vedere în timp ce prințesa a anunțat că a terminat chimioterapia. Nu au mai fost văzuți așa!

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro