14 sept. 2024 | 08:19

Regula de aur a prințesei Diana care a fost preluată de Kate Middleton. Soția prințului William nu se abate de la ea

Diverse
Regula de aur a prințesei Diana care a fost preluată de Kate Middleton. Soția prințului William nu se abate de la ea
Regula de aur a printesei Diana care a fost preluata de Kate Middleton

Kate Middleton, Prințesa de Wales, urmează o regulă de parenting esențială lăsată moștenire de Prințesa Diana. Deși se confruntă cu provocări de sănătate, soția Prințului William rămâne devotată celor trei copii ai săi: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – asigurându-se că îi crește cu valorile insuflate de regretata Prințesă a Inimilor.

Prințesa Diana, renumită pentru modul în care i-a crescut pe William și Harry

Prințesa Diana a fost renumită pentru modul în care i-a crescu pe William și Harry, încercând mereu să le insufle modestie și empatie, chiar și în mijlocul vieții privilegiate.

Una dintre metodele esențiale ale Prințesei Diana a fost să-și țină copiii cu ”picioarele pe pământ” și să îi expună la realitățile dure ale lumii, luându-i cu ea la evenimente caritabile.

De asemenea, Diana insista ca băieții să scrie scrisori de mulțumire pentru a învăța importanța politeții și recunoștinței. Kate Middleton a preluat această ”regulă de aur” și o aplică la rândul ei în creșterea celor trei copii.

Ea a implementat aceleași principii, asigurându-se că George, Charlotte și Louis respectă manierele și învață să aprecieze ceea ce au. O sursă regală a dezvăluit că ”micile politețuri și scrisorile de mulțumire sunt introduse în rutina lor pentru a deveni un reflex”, notează The Sun.

Modelul de viață al Prințesei Diana

Exact cum Diana i-a adus pe William și Harry la evenimente caritabile, Kate Middleton face același lucru cu propriii copii. Într-un exemplu recent, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au ajutat la împachetarea cadourilor de Crăciun pentru copiii defavorizați la o bancă de copii din Maidenhead.

Această implicare directă le oferă o lecție de compasiune și îi ajută să înțeleagă responsabilitatea pe care o au, chiar și ca membri ai familiei regale.

Andrew Morton, autor regal și biograf al Prințesei Diana, a explicat că fosta Prințesă a fost dornică să-și educe copiii cu privire la realitățile lumii: ”Ea a vrut ca fiii ei să înțeleagă că viața nu înseamnă doar lux, ci și greutăți”.

Citește și Gestul intim pe care William și Kate Middleton l-au lăsat la vedere în timp ce prințesa a anunțat că a terminat chimioterapia. Nu au mai fost văzuți așa!

Kate Middleton, între familie și provocările de sănătate

Deși Kate Middleton se concentrează îpe problemele sale de sănătate, ea continuă să pună nevoile copiilor pe primul loc. Părinții regali sunt cunoscuți pentru implicarea lor directă în viața de zi cu zi a micuților, iar Prințesa de Wales se asigură că, indiferent de provocările prin care trece, educația și valorile pe care le transmite copiilor rămân o prioritate.

În aceste momente delicate, Prințul William a fost văzut alături de Prințul George la diverse evenimente publice, în timp ce Charlotte și Louis au rămas mai departe de lumina reflectoarelor, în grija atentă a mamei lor. Chiar și în fața dificultăților, Kate Middleton continuă să respecte moștenirea lăsată de Prințesa Diana și să ofere o educație echilibrată copiilor săi, fiind un model de perseverență și dedicare.

Citește și Kate Middleton a anunțat că a scăpat de cancer după 9 luni de tratament. Prințesa a terminat chimioterapia: “Fac tot ce pot pentru a rămâne sănătoasă”!

Digisport.ro
De la "țeapă" la "lovitură": englezii au făcut topul transferurilor la Tottenham! Locul ocupat de Radu Drăgușin
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Ce ingrediente conțin celebrele nuggets de la McDonald’s? Reprezintă unul dintre cele mai adorate produse de către copii
EVZ.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cutremur în mass-media. Dispare după o activitate de 20 de ani
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro