18 sept. 2024 | 11:53

Momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express. Producătorii nu au tăiat la montaj, toată lumea a văzut: „Am făcut pe mine”

Emisiuni TV
Momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express. Producătorii nu au tăiat la montaj, toată lumea a văzut: „Am făcut pe mine”
Anca Țurcașiu: „Este mult mai greu decât îmi imaginam”

Pentru cele 9 echipe s-a dovedit că noul sezon de Asia Express – Drumul Zeilor este o piatră grea de încercare. În cel mai recent episod difuzat de Antena 1, fanii au putut vedea momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express. Așa cum s-a văzut, producătorii nu au tăiat la montaj, astfel că toată lumea a văzut ce s-a întâmplat.

Sezonul 7 din Asia Express, mai greu ca niciodată

Cel mai recent episod din Asia Express, difuzat aseară la Antena 1, a scos în evidență traseele extrem de grele, precum și probele care le-au pus mari probleme celor 9 echipe.

A fost a treia zi de traseu prin spectaculoasa Thailanda, iar echipele au avut de parcurs un traseu cu o miză importantă. Toate cele 9 echipe au avut de mers pe un traseu de aduranță, în cele din urmă cea mai rapidă echipă câștigând și imunitatea.

Momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express. Producătorii nu au tăiat la montaj, toată lumea a văzut „Am făcut pe mine”

Punctul final, capitala Thailandei, Bangkok, și-a așteptat echipa câștigătoare, una din probe fiind să rețină numele acesteia, unul de altfel extrem de lung. În cele din urmă echipa echipa câștigătoare a fost cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express

Dar, cu toate că au ajuns primele, fanii au putut vedea în episodul de aseară și momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express, de altfel un moment pe care producătorii nu au tăiat la montaj

În timpul ultimei probe spre Bangkok, au avut de dansat, dar nu oricum, ci cu bețe de bambus. Era vorba de un dans tradițional thialandez pe care Anca Țurcașiu și Andreea Samson l-au avut de făcut, numai că la un moment dat, Anca Țurcașiu, îmbrăcată în colanții roșii, avea să treacă printr-un moment extrem de rușinos.

Momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express. Producătorii nu au tăiat la montaj, toată lumea a văzut „Am făcut pe mine”

Am sărit și am făcut pipi pe mine. Trebuie să mă duc la toaletă! Deci, nu mai pot…”, a recunoscut Anca Țurcașiu în fața camerelor. Vizibil jenată, artista nu avea de unde să știe că, de fapt, producătorii nu au tăiat la montaj, iar fanii show-ului au putut vedea tot incidentul pe micile ecrane.

Anca Țurcașiu: „Este mult mai greu decât îmi imaginam”

Deși plecate cu mult optimism, cele două prietene aveau să constate pe parcursul traseului prin Thailanda că lucrurile nu sunt atât de ușoare pe cât au crezut.

De altfel, tot în episodul de aseară, Anca Țurcașiu avea să recunoiască că „Este mult mai greu decât îmi imaginam”.

„Efortul fizic e dublat de cel emoțional, iar presiunea timpului și stresul constant te afectează în moduri neașteptate.”, a recunoscut artista.

Momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express. Producătorii nu au tăiat la montaj, toată lumea a văzut „Am făcut pe mine”

(foto: Asia Express / Antena 1)

Cu toate că au ajuns pe locul întâi în capitala Thailandei, momentul rușinos trăit de Anca Țurcașiu la Asia Express avea să fie comentat de fanii emisiunii pe rețelele de socializare, unii spunând că „Anca a demonstrat că poate să treacă peste orice cu zâmbetul pe buze”.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro