06 sept. 2024 | 09:52

Cine are cele mai mari șanse să câștige Asia Express 2024. Echipa care poate lua acasă marele premiu

Emisiuni TV
Cine are cele mai mari șanse să câștige Asia Express 2024. Echipa care poate lua acasă marele premiu
Cine are cele mai mari sanse sa castige Asia Express 2024

Vești importante pentru fanii emisiunii Asia Express! Cel de-al șaptelea sezon este plin de provocări și tensiune, iar competiția devine tot mai acerbă pe Drumul Zeilor. După multe misiuni și eliminări, doar două echipe vor ajunge în marea finală și doar una va pleca acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Cine sunt echipele care au rămas în cursă

Sezonul 7 al show-ului Asia Express a debutat cu nouă echipe, care au început o aventură de neuitat, plină de provocări, adrenalină și teste fizice și psihice.

Echipele rămase pe Drumul Zeilor au concurat intens, încercând să îndeplinească misiunile prezentate de Irina Fodor și să ajungă cât mai repede la linia de sosire.

Echipele care au pornit în această competiție sunt:

  • Betty Salam & Cătălin Vișănescu
  • Anca Țurcașiu & Andreea Samson
  • Mihai Găinușă & Oana Paraschiv
  • Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu
  • Nicolai Tand & Sorin Brotnei
  • Ioana State & Mane Voicu
  • Andrei Ursu & Vlad Condurache
  • Victor Slav & Selina
  • Adrian Nartea & Cosmin Vîjeu

Pe parcursul competiției, fiecare echipă a încercat să se salveze de la eliminare, însă doar câțiva vor ajunge la final.

Echipele eliminate din competiție

Potrivit celor de la Cancan, primele echipe care vor fi eliminate din Asia Express 2024 sunt Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu, precum și cuplul Betty Salam și Cătălin Vișănescu.

Aceste echipe au întâmpinat dificultăți în îndeplinirea misiunilor contra-timp, fapt ce le-a scos din cursa pentru marele premiu.

De asemenea, se pare că duo-urile formate din Victor Slav și Selina, dar și Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu nu vor reuși să ajungă până la capătul drumului, fiind eliminate pe parcursul sezonului.

Citește și Ce părere are soția lui Mihai Gănuișă despre faptul că soțul ei a plecat la Asia Express cu Oana Paraschiv. Cum s-a ajuns la această situație!

Cine are cele mai mari șanse să câștige Asia Express 2024

Surpriza vine, însă, în marea finală, unde se vor confrunta două echipe puternice: chef-ul Nicolai Tand și prietenul său, Sorin Brotnei, respectiv actorii de stand-up Ioana State și Mane Voicu.

Deși ambele echipe au dovedit că au forță, determinare și o chimie excelentă pe parcursul întregii competiții, publicația Cancan dezvăluie că marii câștigători ai sezonului 7 vor fi Nicolai Tand și Sorin Brotnei.

Aceștia au reușit să facă față provocărilor dificile, să își gestioneze resursele și să colaboreze eficient, ceea ce le va aduce în final marele premiu de 30.000 de euro.

Echipa lor a fost una dintre cele mai puternice și a demonstrat pe tot parcursul competiției că posedă atât abilități fizice, cât și o strategie bine pusă la punct, aspecte esențiale pentru succesul la Asia Express.

Astfel, se pare că Nicolai Tand și Sorin Brotnei vor fi cei care vor lua acasă trofeul și premiul mult râvnit în această ediție plină de suspans.

Citește și Cum a ajuns Betty Salam să se îngrașe cu 20 de kilograme. Toată lumea a rămas uimită când a apărut la Asia Express!

Parteneri
De ce nu poate fi înmormântat Gigi Mulțescu în locul unde și-ar fi dorit familia. Soția fostului mare fotbalist a spus totul
Redactia.ro
Zodiile care vor da lovitura, până la finalul lunii septembrie. Viața acestor nativi o să se schimbe total, reușitele nu se vor mai lăsa așteptate
Click.ro
Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost afectată de inundaţii, poate vreţi să mergem la o familie, două”
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Marele cutremur, tot mai aproape? Când așteaptă specialiștii un seism devastator
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Adrian Năstase aruncă BOMBA despre Băsescu: Trebuia să ies și eu și să spun
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro