14 sept. 2024 | 08:38

Cum a ajuns Eva Măruță să joace în „Tati part-time”: “Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”. Prin ce pregătiri a trecut pentru acest film

Monden
Cum a ajuns Eva Măruță să joace în
Cum a ajuns Eva Maruta sa joace in Tati part-time

La doar 8 ani, Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a impresionat prin talentul și dedicarea sa pentru actorie. Rolul principal din filmul ”Tati Part-Time” a arătat că micuța are un viitor promițător în fața camerelor, iar popularitatea câștigată după această producție demonstrează că tânăra actriță a cucerit inimile publicului.

Eva Măruță, primul pas spre actorie

Eva Măruță a fost surprinsă și încântată când părinții ei i-au propus să joace în filmul ”Tati Part-Time”. După ce au discutat în detaliu despre ce ar presupune acest angajament, micuța și-a exprimat dorința clară de a accepta provocarea.

”Mi-au explicat că trebuie să învăț replicile, să repet de multe ori și să merg la filmări. Am înțeles imediat și am fost sigură că vreau să joc în film”, a spus Eva Măruță, potrivit viva.ro.

Chiar dacă era conștientă de responsabilitățile pe care acest rol le implica, tânăra actriță și-a dorit cu adevărat să intre în pielea personajului, simțind că actoria i se potrivește de minune.

”Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria și, dacă părinții mă susțin, cred că pot să fac o treabă bună. Așa că am pornit la drum destul de optimistă.”, a adăugat micuța.

Pentru Eva Măruță, emoțiile au fost la cote maxime, mai ales știind că va lucra cu actori consacrați și o echipă mare. Totuși, sprijinul părinților și încrederea în propriile forțe au ajutat-o să fie optimistă și să se bucure de fiecare moment pe platourile de filmare.

O experiență inedită pe platourile de filmare

Cu toate că Eva Măruță era cea mai tânără actriță de pe platouri, nu s-a simțit intimidată de colegii săi mai experimentați. Atmosfera prietenoasă și încurajările primite de la echipă au ajutat-o să se simtă confortabil și să joace cu naturalețe.

”Nu m-am simțit intimidată, toți au fost foarte prietenoși și mi-au spus de la început să mă port firesc cu ei”, povestește Eva Măruță despre experiența ei pe platourile de filmare.

Această încredere și deschidere au contribuit la succesul filmului, iar Eva Măruță recunoaște că toată echipa a lucrat cu plăcere, iar acest lucru se reflectă în rezultatul final.

Deși era doar un copil, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a demonstrat o maturitate remarcabilă în gestionarea emoțiilor și a cerințelor de pe platou, ceea ce a impresionat întreaga echipă de producție.

Citește și Eva Măruță a lansat prima melodie împreună cu mama sa. Cum sună piesa “Praf de stele”!

Pregătirea intensă: ”Am repetat mult acasă, cu părinții”

Pentru a se pregăti pentru rol, Eva Măruță a repetat intens acasă, ajutată de părinții ei, dar și de colegii săi de platou.

”Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură”, a povestit micuța actriță.

Înainte de începerea filmărilor, a beneficiat de două săptămâni de repetiții alături de colegii săi, Letiția și Matei, asigurându-se că știe perfect scenariul.

Cu toate acestea, Eva Măruță nu a neglijat școala și alte activități specifice vârstei, echilibrându-și viața de elevă cu cea de actriță.

”Dacă ar fi fost după mine, aș fi repetat și ziua, și noaptea”, spune ea râzând, însă părinții au avut grijă să îi ofere și timp de odihnă și relaxare.

Eva Măruță a demonstrat deja că are un talent remarcabil și o determinare deosebită, fie că e vorba de film sau de muzică. Cu sprijinul familiei și pasiunea pentru artă, micuța are toate șansele să devină o artistă de succes în viitor.

Citește și Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”!

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro